Jordi Tor, 3r a l’Open Català de Vic

Seguint amb la pretemporada, jugadors séniors del CTT Olot van participar al Open Internacional de Vic i els benjamins i alevins al Open de Cassà de la Selva.

El millor resultat en aquestes competicions el va assolir Jordi Tor, que juntament amb Dani Pons prenien part en el Open Català de Vic. Després d’una excel·lent fase de grups el jugador del club olotí es va imposar clarament als seus oponents a 1/16 i 1/8. Ja a quarts es va desfer de Marcos Almagro, un jugador amb dilatada experiència a les màximes categories estatals. Faltava un pas per colar-se a la final, però en aquesta ronda va claudicar davant Claudi Granados, fent-se amb un molt meritori tercer lloc final. El seu company en aquesta competició Dani Pons no va poder superar la fase de grups.

Ja en l’Open Internacional, amb la participació de primeres raquetes del panorama nacional i internacional, hi prenien part JM. Gómez i Jordi Terricabras. Els dos jugadors van superar la fase de grups. Terricabras com a segon de grup on va perdre davant Joan Moregó, jugador de Superdivisió del CTT Calella, amb qui desgraciadament va quedar emparellat a 1/16, perdent de nou i acabant així una bona participació. Gómez per la seva banda, va excel·lir en aquest torneig, quedant primer de grup, desfent-se d’un sempre perillós Jordi Dot del CTT Torelló a 1/16 i quedant eliminat davant el xinés nacionalitzat He Zhi Wen “Juanito”, jugador internacional per Espanya i amb una dilatada carrera amb el club La General de Granada.

En l’Open Aleví-Benjamí de Cassà, hi van prendre part els jugadors alevins Xavier Rubió i Alex Nogué, que malgrat realitzar una bona fase de grups, no van poder passar al quadre final. En canvi els dos benjamins Oriol Puigmal i Arnau Roca, hi van accedir i van quedar eliminats a 1/4.

Feu un comentari