Primers encontres de la pretemporada

El passat dissabte, i després de la presentació dels diferents equips del club, els dos equips sèniors que competiran en Lligues Nacionals, van aprofitar per jugar un partit de pretemporada.

L’equip de Primera Nacional, format per Oscar Gallego, J.M. Gómez i Jordi Terricabras, es va enfrontar a un combinat de jugadors, Xavier Panareda i Jordi Dot del CTT Torelló, i Jordi Carceller del Vic TT, tots ells jugadors que competiran a Primera Nacional. Va ser un bon espectacle. Van jugar tots contra tots i el resultat final va ser favorable al Olot per un ajustat 5-4. Van puntuar Gallego (3) i Terricabras (2). Gomez que es va quedar sense puntuar va perdre els seus tres enfrontaments per un ajustat 3-2.

Els de Segona Nacional, amb un equip format per Jordi Tor, Marc Costa i Aniol Sellas, jugà davant el CTT Bàscara de la mateixa categoria, però que jugarà en un altre grup, i per tant no es veuran les cares. Va ser una bona presa de contacte i en moments determinats es va veure un bon tennis taula, però el resultat final va ser favorable als visitants per 4-2. Van puntuar Tor i Aniol amb un punt cadascun.

D’aquests dos encontres, seguits per un nombròs públic –creiem que les noves instal·lacions afavoreixen l’entrada d’espectadors a la sala de joc- s’entreveuen algunes conclusions. D’entrada l’equip de Primera, no ha de patir en absolut per mantenir-se, objectiu d’aquesta temporada. Terricabras, compta amb experiència en aquesta categoria, Gomez ha jugat en categories superiors i Gallego, atresora una dilatada carrera profesional en aquest esport, en categories superiors, i ha de ser el base sobre el que fonamentem l’equip.
L’equip de Segona, compta amb una plantilla amplia, amb jugadors com Tor, Masaló i els germans Homs, amb molta experiència i molts partits en la categoria. Aniol Sellas ja ha competit a la categoria les dos últimes temporades, però en aquesta pot asumir un protagonisme més gran, i juntament amb Jordi Tor, ser-ne la base. Per últim, Dani Pons i Marc Costa (que va jugar un partit la darrera temporada i va puntuar) de fet s’ “estrenaran” enguany, i esperem d’ells la seva aportació per mantenir la categoria, fet que es preveu difícil. Caldrà lluitar de valent per aconseguir-ho. Sort a tots en aquests nous reptes !!!

Feu un comentari