Tot a punt per començar les lligues

Els diferents equips del CTT Olot, afronten a partir d’aquest proper cap de setmana les diferents competicions de lligues. Així els dos equips de Nacional inicien el seu repte lluny de la pista local del nou Pavelló de la Pollancreda.
El de Primera viatja a Vilanova per enfrontar-se a un equip molt complicat a la seva pista, que compta amb jugadors experimentats a la categoria i molt compensat en els seus tres jugadors habituals. L’Olot hi desplaçarà el que serà l’ equip habitual, Gallego, Gomez i Terricabras. Per contra el de Segona es desplaça a Sant Joan Despí per jugar davant l’Ateneu 1882, equip que la temporada pasada va quedar en un meritori quart lloc del seu grup. Compten amb una plantilla molt amplia, capaç d’ alinear dos equips totalment diferents i molt competitius. Es un partit d’entrada complicat, i dependrà del rendiment dels nostres per intentar donar la sorpresa. L’ Olot en aquesta ocasió formarà amb Tor, Sellas i Costa.
Aquest cap de setmana també s’ estrenaran els equips de Provincial Preferent (màxima categoria provincial) de la qual l’Olot n’es l’actual campió i de Primera Provincial (antiga Segona). Els dos debuten a casa, aquest divendres a les 9 del vespre i estrenaran la nova pista, els de Preferent davant un complicat TT Tramuntana i els de Primera davant el CTT Torroella.
I també comencen les lligues provincials d’edats, competicions que substitueixen la Lliga Catalana d’Edats, i l’Olot ho fa amb un enfrontament el dissabte a les 11 del matí, entre els dos equips olotins.

OPEN CATALUNYA 1ª FASE PER COMPLETAR LA PREPARACIO DAVANT L’INICI DE LES LLIGUES

Jordi Terricabras tercer al Open “B”

Al llarg del cap de setmana s’ha jugat a Barcelona i Calella, la 1ª fase del open Catalunya, amb la participació de diferents jugadors del club. Així JM Gómez participà en el absolut “A” que aplega en aquesta fase els 16 millors jugadors per ranking. L’alt nivell de molts jugadors que juguen a Superdivisió, i la poca sort en el sorteig el van deixar sense possibilitats d’accedir al quadre.
En l’absolut “B” la millor participació va ser la de Jordi Terricabras que va acabar en un meritori tercer lloc, en una competició que s’allargà més de cinc hores. En aquest Open també hi participaren Aniol Sellas, Dani Pons i Marc Costa, que varen aprofitar per provar diferents cops i estratègies, davant l’inminent començament de lliga.
Els més joves, van competir el diumenge en el Aleví. Els quatre jugadors desplaçats van jugar a un bon nivell. Xavier Rubió, Oriol Puigmal i Alex Nogué no van passar de la fase de grups, i Arnau Roca que va passar al quadre, acabà en un meritori sisè lloc.

Feu un comentari