El C.T.T. Olot guardonat a La Nit dels Campions de El Mundo Deportivo

El passat divendres 22 d’octubre es va dur a terme al Hotel Rei Joan Carles I de Barcelona, la Nit dels Campions sota l’organització de El Mundo Deportivo i amb el patrocini de El Corte Inglés. El CTT Olot hi va estar present amb una nutrida representació, per tal de rebre el Trofeig de Campions en reconeixament als èxits aconseguits la pasada temporada. Van rebre el guardó de mans del Sr.David Moner, President de la UFEC, Xavier i Aniol Sellas en representació de l’entitat.

CONTINUEN IMBATUTS DOS EQUIPS DEL CTT OLOT

L’EQUIP DE PRIMERA NACIONAL DEBUTA A CASA AMB EL RETORN A LA COMEPTICIÓ DE JORDI HOMS

CTT OLOT, 6 – CTT SA POBLA, 0
Nova i contundent victòria del equip de Primera Nacional, que segueix imbatut, i que va viure el retorn de Jordi Homs a la competició després d’un llarg periode. Com si el temps no pasés, en Jordi es va desfer dels seus dos oponents, demostrant una exquisida tècnica. A destacar la clara victòria de Gomez davant Soler, el seu millor jugador. I per fer justícia, també cal fer esment de la impecable trajectòria de Gallego en aquest inici de temporada. Per l’Olot: Gallego (2), Gomez (2) i J.Homs (2)

NOVA DESFETA A SEGONA NACIONAL

TT VIC, 5 – CTT OLOT, 1
Tot i que els jugadors van agafant el ritme a la nova categoria, costa arrencar triomfs en una competició molt dura. En aquesta ocasió solsament Aniol Sellas, va aconseguir puntuar. Malgrat tot, la Lliga és llarga i els jugadors estan convençuts de que les victòries arrivaran. Per l’Olot: Sellas (1), Pons i Costa.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 1 – FD CASSANENC, 5
Malgrat que la majoria d’enfrontaments van ser igualats, en tan sols una ocasió va caure per l’Olot, sent-ne el protagonista Joan Toledo. Per l’Olot: Toledo (1), Sabater i Bonfill.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 0 – CTT ROSES, 6
Dur correctiu dels de Primera, que no van poder anotar ni un sol set davant els empordanesos. Per l’Olot: Buixeda, Cicres i Lopez.

EXCELENT TRAJECTORIA DE L’EQUIP “B” EN LA LLIGA D’EDATS ELIT

CTT OLOT “B”, 4 – CTT VILABLAREIX “A”, 2
Segueixen intractables els del equip “B” a la competició d’edats i compten els seus enfrontaments per victòries. En aquesta ocasió davant el Vilablareix “A” van tornar a demostrar el seu bon joc. Malgrat que els visitants van poder empatar en dues ocasions, al final els locals van vèncer la resistència, aconseguint els dos darrers punt. Per l’Olot: Rubió (1), Nogué (2) i Puigmal (1).

CTT OLOT “A”, 3 – CTT LA BISBAL, 4
Llarg i competit partit, on es va lluitar de valent per emportar-se cada punt disputat. Amb l’empat a tres al marcador, es va haver de decidir el partit amb l’enfrontament de dobles. El partit es va decidir en el cinquè set per 11-13, després d’uns parcials ajustats de 7-11,11-9,10-12 1 14-12. Per l’Olot: Serratosa (2), Yeste (1) i Marta Soy.

Feu un comentari