Pobre balanç en la primera jornada de Lliga

Els equips del CTT Olot aconseguiren un pobre balanç de dos victòries i quatre derrotes , en la primera jornada de les diferents lligues. No obstant això, es poden treure conclusions positives dels diferents partits disputats.

PRIMERA NACIONAL

CTT VILANOVA, 1 – CTT OLOT, 5
Resultat contundent, però partit molt complicat, i això que els locals presentaven una baixa per lesió, que feia preveure més facilitats. De totes maneres el partit, amb 0-1 favorable, i amb Oscar Gallego en acció semblava que s’encarrilava bé, però el jugador del CTTO va perdre els dos primers sets i va haver de suar de valent per tirar el partit endavant. A partir d’aquí tot facil per acabar guanyant. Per l’Olot: Gallego (2), Gómez (1) i Terricabras (2).

SEGONA NACIONAL

CTT ATENEU 1882, 6 – CTT OLOT, 0
Dur correctiu en el primer partit. Ja es preveia un partit complicat, davant un dels favorits de la categoria, si sempre presenten la tripleta que va jugar dissabte. Malgrat tot, els jugadors olotins van realitzar bons encontres, i en alguns dels enfrontaments es va tenir certament, la possibilitat d’estrenar el marcador. Per l’Olot: Tor, Sellas i Costa.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 0 – CTT TRAMUNTANA, 6
Partit amb domini clar del del Empordà, que aconseguiren un resultat molt clar. El jove equip local, va lluitar de valent i va deixar detalls, per ser optimistes de cara al futur. Han d’agafar el ritme de la categoria. Per l’Olot: Sabater, Tudela i Toledo.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 2 – CTT TORROELLA, 4
Partit molt disputat, amb partits molt ben jugats i amb algunes jugades de molt mèrit. Malgrat tot al final la balança es va decantar pels visitants. Per l’Olot: Prados (1), Cicrés i Buixeda (1).

LLIGA EDATS ELIT

CTT OLOT “A”, 3 – CTT OLOT “B”, 4
Excel·lent jornada de tennis taula, la viscuda el dissabte al matí. Partits de qualitat, emoció, intensitat, i partit decidit en l’enfrontament de dobles per un ajustat 3-2. Més emoció impossible.
Per l’Olot “A”: Llop (1), Ribó i Serratosa (2) i pel “B”: Nogué (1’5), Rubió (1’5) i Roca (1).

Feu un comentari