Bons resultats al primer Horitzó Gironí i Campionat de Catalunya per Comarques (editat)

El passat dia 9 d’octubre es va celebrar a Bàscara el primer dels sis horitzons que es disputaran al llarg de la temporada, i l’Adrià Llop va ser el millor jugador del CTT Olot, aconseguint una meritori quart lloc final.

Fins a un total de nou jugadors del club olotí hi prengueren part. La competició, que ha sofert modificacions aquesta temporada, es juga en grups de quatre jugadors, i segons la posició aconseguida, es queda enquadrat en un altre grup de quatre, per dirimir cada una de les posicions finals. De fet Llop va esser l’únic jugador que aconseguí la primera posició, i es va desfer en el primer grup dels seus dos companys de club, Alex Nogué i Xavier Rubió, que aconseguiren la quarta i tercera posició de grup. L’altre jugador que estava en el grup “A” format per 16 jugadors, era Arnau Roca, que quedà tercer de grup. La resta de jugadors del club que participaren en el grup “B” foren Marc Vila, Oriol Puigmal, Bernat Ribó, Marta Soy i Eric Yeste.

EL CTT OLOT AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER COMARQUES

Al llarg del cap de setmana del 9 i 10 d’octubre, el CTT Olot va participar als Campionats de Catalunya per Comarques a Badalona. En la primera fase de grups, l’Olot quedà emparellat amb l’Esparreguera i el Gimnàstic de Tarragona. La competició es juga per sistema Corbillon, dos individuals, doble i dos individuals. Davant els primers el partit es va perdre per un ajustat 3-2 i cal dir que el doble es va decidir en el cinquè set per 11-9 a favor de l’Esparreguera. Ja en el segon enfrontament, còmoda victòria per 3-1. Per l’Olot jugaren Aniol Sellas, Marc Costa i Dani Pons.

Ja en l’apartat d’individuals, que es juga per eliminatòria directa, Aniol Sellas no hi va participar, lesionat al matí en els partits per equips. Marc Costa no va superar el primer enfrontament. Dani Pons va jugar un molt bon partit i va passar a la següent ronda, on no va poder amb el seu oponent.

FOTOS I VÍDEOS DE LA JORNADA (estigueu atents perquè penjarem un vídeo quan el tinguem)

Feu un comentari