Segona jornada de lliga amb sensacions diverses

Després de dos jornades, dos equips del CTTO, el de Primera Nacional i l’equip “B” d’edats èlit estan imbatuts, i dos equips (Segona Nacional i Preferent Provincial), no coneixen encara la victòria. Per altra banda els equips de Primera Provincial i èlit “A” compten amb un balanç d’una victòria i una derrota.

PRIMERA NACIONAL

CTT SALLENT, 2 – CTT OLOT, 4
Segon partit a domicili i segona victòria. Ja varem comentar que l’equip té nivell per estar en els llocs punters, i ho va tornar a demostrar. El proper diumenge dia 24 a les onze del matí, tindrem ocasió de veure l’equip com a local davant el CTT Sa Pobla. Per l’Olot: Gallego (2), Terricabras (2) i Gomez.

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 2 – CTT CALELLA, 4
Segona derrota dels de Segona Nacional davant un rival que compta a les seves files amb un jugador que recentment ja jugat a Divisió d’Honor, la qual cosa assegura d’entrada dos punts. Als jugadors olotins els hi falta una mica de rodatge a la categoria, però estan demostrant bon joc. Per l’Olot: Tor (2), Pons i Sellas.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT VILABLAREIX, 5 – CTT OLOT, 1
Un altre equip que li falta agafar el ritme a la categoria. En les dos primeres jornades s’ha alineat un equip molt jove, i cal anar agafant experiència. Els resultats arrivaran. Per l’Olot: Toledo, Sabater i Tudela (1).

PRIMERA PROVINCIAL

FD CASSANENC, 1 – CTT OLOT, 5
Els de Primera van aconseguir la seva primera victòria, d’una manera contundent. Aquest resultat els hi donarà moral per anar afrontant els propers enfrontaments.Per l’Olot: Belsa (2), Heras (1) i Lopez (2).

EDATS ELIT

CTT BASCARA, 4 – CTT OLOT, 2
Bon partit el que varen jugar els olotins, que aprofiten per anar fent debutar jugadors a la categoria. Es nota l’experiència dels jugadors més veterans en aquesta competició.Per l’Olot: Ribó, Yeste i Llop (2).

CTT LA BISBAL, 1 – CTT OLOT, 5
Excel·lent victòria dels més petits, que compten amb un equip molt equilibrat. Per l’Olot: Rubió (2), Puigmal (1) i Roca (2).

Aquest proper divendres dia 22, el CTT Olot serà guardonat a la Nit de l’Esport del Mundo Deportivo.

En la cita anual que organitza el Mundo Deportivo El club olotí rebrà els guardons per haver assolit el doble ascens a Primera i Segona Nacional la pasada temporada.

Feu un comentari