Arnau Roca campió benjamí i Xavier Rubió subcampió aleví de l’Open Girona

Una nutrida expedició del CTT Olot, representat en totes les categoríes que es jugaven, va participar al primer Open de la Territorial Gironina d’enguany, i va aconseguir un primer lloc en benjamins, un segon lloc en alevins i una gran actuació dels sèniors en general.

BENAJMINS

Arnau Roca campió i Oriol Puigmal cinquè, van ser els resultats aconseguits pels més joves de la colla. Els dos jugadors van jugar una primera fase de grups on es van enfrontar entre ells en un dels partits més bonics de la jornada, i on la victòria va caure del costat de l’Arnau en el cinquè set. Bon campionat dels dos joves jugadors.

ALEVINS

Bona actuació dels dos representants olotins, amb un quart lloc final strongd’Alex Nogué/strong i un sots-campionat de strongXavier Rubió/strong, que va perdre en dues ocasions amb el mateix contrincant, en la fase de grups i en la final. Aquests dos jugadors mostren una progresió molt interessant.

SENIORS

Open amb molta participació i de molta qualitat, el que varem poder gaudir el passat dissabte. Els cinc jugadors del CTTO van jugar a un alt nivell, i varen aconseguir classificar-se pel quadre final, superant una fase de grups complicada. Marc CostaDani Pons i Joan Toledo, ho varen fer com a segons de grup i per tant amb desaventatge en els emparellaments de 1/8, on els tres van caure eliminats, no sense vendre cara la seva pell. Aniol Sellas i JM Gomez ho feien com a primers de grup i imbatuts. Si aconseguien pasar la ronda de 1/8 es trobarien en el partit de quarts, i així va ser. Va ser un enfrontament molt espectacular, amb un joc obert i d’atac que caracteritza als dos jugadors, i que al final es va endur Gomez, que quedà eliminat a semis. Molt bones sensacions dels jugadors olotins, que desplegaren un molt bon joc en general.

JUVENILS

Angel Heras que debutava en aquest tipus de competició, i a qui li va pesar la responsabilitat, no superant la fase de grups, i Adrià Sabater van ser els representants en aquesta categoria. Sabater va pasar al quadre final, però va quedar eliminat en la primera eliminatòria.

INFANTILS

En la fase de grups duel entre companys de club, entre Adrià Llop i Alex Serratosa, guanyat per aquest últim en el cinquè set per 11-9, jugant amb un joc especulatiu. Aquest enfrontament va determinar el camí dels dos jugadors, que van ser primer i segon de grup i per tan amb els camins cap a la final amb diferents possibilitats. Llop va caure en la ronda de quarts i Alex Serratosa va aconseguir un meritori tercer lloc. També van participar en aquesta categoria Eric Yeste i Bernat Ribó, que debutaven en un Open, competició de més nivell que els Horitzons que venen disputant.

SENIOR “B”

Albert Cicrés, va jugar una bona fase de grups, però malgrat el bon joc no va aconseguir passar al quadre final. Emili Bonfill, que sortia entre els favorits, va jugar una fase de grups on va guanyar tots els seus oponents, però en l’enfrontament de 1/8 va caure eliminat per qui en seria el campió.

TORNEIG DE TONA

Representació olotina en aquest prestigiós torneig de la població osonenca de Tona. Els tres amb llarga experiència en aquesta competició, i amb aspiracions d’arrivar als primers llocs. La fase de grups la varen resoldre amb solvència, però el quadre final va voler un emparellament entre jugadors del CTT Olot, i strongJordi Masaló va eliminar Jordi Terricabras. A la ronda de quarts va caure eliminat Jordi Tor. Al final Jordi Masaló va aconseguir un meritori quart lloc.

Feu un comentari