Cap de setmana fent el ple. 4 de 4 victories i l’Olot “B” d’Edats líder imbatut

Cap de setmana en que cada partit s’ha comptat per victòria, però tres d’elles per un ajustat 4-3. El més destacat és ña trajectòria del equip “B” d’ edats que amb dos jugadors alevins i dos de benjamins, lideren imbatuts la classificació.

EDATS ELIT

CTT TRAMUNTANA, 3 – CTT OLOT “B”, 4
Partit on s’enfrontaven els dos equips imbatuts fins al moment, i per tant el guanyador quedava líder en solitari i seriòs aspirant al títol. A més cal destacar que l’equip està molt compensat i la seva joventut. El partit va ser molt disputat i no es va decidir fins el definitiu partit de dobles. Per l’Olot: Rubió (2’5), Roca (1’5) i Puigmal.

CER L’ESCALA, 3 – CTT OLOT “A”, 4
L’equip “A” va guanyar ajustadament al camp dels escalencs, i suma la seva primera victòria. Aquest resultat ha de servir per iniciar una recuperació a la classificació, donat que l’equip ha de poder lluitar per estar als primers llocs. Per l’Olot: Serratosa (2’5), Yeste (1’5) i Vila.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 4 – CTT PALAFRUGELL, 3
Partit molt disputat, en que els visitants es van avançar al marcador per 1-3, i a partir d’aquí els locals es van saber sobreposar i acabar imposant-se en els dobles. Bon partit, que siua el CTT Olot empatat a punts amb el primer, però amb un partit més. Per l’Olot: Toledo (2’5), Colomer i Bonfill (1’5).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 5 – CTT CAMPRODON, 1
Bon partit el jugat pels jugadors olotins, on cal resaltar els dos punts aconseguits per l’infantil Adrià Llop. Els del Ripollés van intentar-ho però els locals es varen mostrar ferms. Amb aquest resultat l’equip se sitúa quart a la classificació empatat de punts amb el tercer, i es va consolidant a la categoria.Per l’Olot: Buixeda (1), Llop (2) i Lopez (1).

SEGONA FASE DEL HORITZO GIRONI

Es va jugar a Bàscara el passat dia 6 de novembre, i el més destacat va ser el sisé lloc de Xavier Rubió, que està demostrant un bon nivell de joc. Oriol Puigmal va aconseguir mantenir-se al nivell A, i Alex Nogué ascendir-hi. Així mateix Alex Serratosa que no va participar a la primera fase, i per tant va jugar al nivell C, va guanyar amb total autoritat. Van participar-hi també Arnau Roca, Bernat Ribó, Adrià Llop, Eric Yeste i Marc Vila.
Després de dues fases, el millor classificat del CTT Olot és Adrià Llop que ocupa el sisé lloc de la general, i també cal destacar que en la propera edició fins a sis jugadors jugarran al nivell A, d’un total de setze, el que demostra la feina ben feta que es du a terme amb els jugadors de base.

Feu un comentari