El C.T.T. Olot s’estrena a Preferent

L’equip de Preferent aconsegueix una meritòria victòria a Torroella i aconsegueix el primer triomf a la categoria, amb un equip molt jove. En canvi l’equip de Segona Nacional està a punt, però el triomf s’escapa.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT TORROELLA, 2 – CTT OLOT, 4
Amb un equip format per dos sub-23 i un infantil, el CTT Olot va aconseguir la seva primera victòria a la categoria, jugant un excel·lent encontre. Van debutar David Colomer, que va fer un punt i Alex Serratosa que va aconseguir dos punts pel seu equip. El punt restant fou mèrit de Javi Tudela. Aquest resultat ha de ser l’inici de l’asentament a la categoria, en aquesta aposta de relleu generacional que ha realitzat el club. Per l’Olot: Colomer (1), Serratosa (2) i Tudela (1).

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 2 – CTT OLESA, 4
Els dos primers enfrontaments marcaren l’enfrontament. En tots dos la victòria pels visitants va ser per un apretadíssim 3-2, i el parcial de 0-2 al marcador va ser una pesada càrrega pels locals. Quina llàstima, perquè ha estat el partit on l’Olot ha tingut més a l’abast la victòria. Amb una sala de joc que cada vegada aplega més públic, un públic que descobreix aquest esport i que en gaudeix de valent, els jugadors locals van lluitar fins al final, però s’escapà la victòria. Per l’Olot: Sellas, Tor (1) i Pons (1).

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – CPP IGUALADA, 2
Els de Primera continuen la seva impecable marxa per la categoria, i malgrat que en aquesta ocasió es van escapar dos punts, l’Olot s’està convertint en un seriòs candidat a les primeres places. Per l’Olot: Gallego (2), Terricabras (2) i Gomez.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT TRAMUNTANA, 6 – CTT OLOT, 0
Derrota clara dels sèniors de Primera Provincial. Es un equip que rota molt els seus jugadors i que tots estan adquirint experiència en una categoria complicada. Per l’Olot: Buixeda, Lopez i Heras.

Feu un comentari