Primera victòria dels de Segona Nacional i primera derrota dels de Primera Nacional

L’equip de Segona Nacional es va estrenar davant el CC Sant Andreu, en l’enfrontament entre cuers i amb cap victòria registrada. Els de Primera pateixen la primera derrota en la seva visita a Sant Cugat. Per altra banda, gran èxit de convocatòria del primer Campionat Escolar de Tennis Taula.

SEGONA NACIONAL

CC SANT ANDREU, 3 – CTT OLOT, 4
Malgrat lo ajustat del resultat, i d’haver de jugar el doble per decidir el partit, no es va tenir la sensació que el partit es pogués escapar. El partit de dobles es va guanyar per un clar 3-0. A destacar el retorn a la competició de Jordi Masaló, que va aconseguir dos punts i mig per l’equip. Per l’Olot: Masaló (2’5), Sellas i Tor (1’5).

PRIMERA NACIONAL

UE SANT CUGAT, 4 – CTT OLOT, 3
La sorpresa va saltar a Sant Cugat. En tots els cercles i forums de tennis taula, es fa resó d’aquest resultat, però la veritat és que el partit es va escapar per molt poc, i els dos punts perduts van ser amb ajustats 3-2. Ja en el decisiu doble, semblava que s’aconseguiria, però en el cinquè set la sort va caure del costat local. Per l’Olot: Gallego (2), Terricabras (1) i Gomez.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT CAMPLLONG, 4 – CTT OLOT, 2
L’Olot s’havia acostumat a guanyar i en la visita a Campllong, no es va poder aconseguir una nova victòria. Malgrat tot, l’equip va agafant el ritme a la categoria i en principi no patirà. Per l’Olot: Toledo, Bonfill (1) i Sabater (1).

ELIT PROVINCIAL

CTT OLOT “A”, 4 – CTT VILABLAREIX “A”, 2
Victòria treballada, i que fins i tot podia haver estat més amplia, donat que en el primer enfrontament Llop va perdre per un ajustat 3-2. L’equip va agafant aire i comença a demostrar la seva vàlua. Bon partit de Bernat Ribó que va aconseguir dos punts. Per l’Olot: Llop (1), Serratosa (1) i Ribó (2).

CTT OLOT “B”, 4 – CTT BASCARA, 2
Continúen intractables, sense conèixer la victòria i sense baixar el nivell, tot i les contínues rotacions. Molt bé !! Per l’Olot: Roca (1), Nogué (2) i Puigmal (1).

GRAN ÈXIT DEL PRIMER CAMPIONAT ESCOLAR DE TENNIS TAULA

El passat diumenge i a les instal·lacions del CTT Olot al Pavelló de la Pollancreda, es va celebrar el I Campionat Escolar de Tennis Taula per alumnes de cicle Mitjà i Superior. Pels més menuts del cicle Inicial es va montar un circuit d’habilitats, on van gaudir de valent. Una seixantena de nens i nenes de totes les escoles hi van prendre part. Els responsables del club van valorar molt positivament la trobada, que es va desenvolupar en un sa clima de competitivitat i festivitat.

Clasificacions:
Cicle Mitjà: primer Joel Ferrés, segon Guillem Vila i tercers Núria Llagostera i Martí Palma.
Cicle Superior: primer Pol Ferrés, segon Max Casaponsa i tercers Harbiden i Baba.

Feu un comentari