Xavier Rubió 3r a l’Open Catalunya

El passat cap de setmana es va celebrar la segona fase del Open Catalunya en totes les seves categories, i dels jugadors olotins va destacar el tercer lloc aconseguit per Xavier Rubió en el Aleví “A”.

Després d’una fase de grups on no va conèixer la derrota, i on el partit més disputat va ser el 3-2 aconseguit davant el seu company de grup Arnau Roca, Rubió com a primer de grup, va quedar exempt de la primera eliminatòria, passant directament a semifinals. En aquesta ronda no va poder amb el seu oponent, però si va guanyar en l’enfrontament pel tercer lloc, aconseguint amb aquesta posició l’ascens al Infantil “A”. Per la seva banda Arnau Roca, segon de grup, va aconseguir una cinquena posició final. En aquest Open Aleví van participar-hi també Oriol Puigmal i Alex Nogué, que no van superar la fase de grups.

En Infantils, la participació del CTT Olot va estar representada per Alex Serratosa, que no va superar la fase de grups, malgrat perdre en dos ocasions molt ajustadament. I Adrià Llop que en un triple empat en la primera posició de grups, va tenir la mala sort de quedar tercer.

En Juvenils, on el nivell és molt alt, hi va prendre part Adrià Sabater, que en ser el seu primer any a la categoria, li mancar un pel d’experiència davant rivals més avesats a la competició.

També van participar en aquesta 2ª fase en sèniors “B”, Terricabras, Pons i Costa. Els dos primers van passar la fase de grups, Terricabras com a primer i per tant exempt a l’eliminatòria de 1/16 i Pons com a segon. Aquest a 1/16 va quedar eliminat per Toni Grau del CTT Olesa, qui en la següent ronda de 1/8 va eliminar també a Terricabras.

Ja en el Open sènior “A” reservat als 18 millor jugadors per rànking, hi va prendre part Gomez, que va jugar a un bon nivell.

Feu un comentari