El Club Tennis Taula Olot us desitja un Bon Nadal!

ES NADAL i AIXO ESTA BE !!!

D’aquí a pocs díes, celebrarem la festa de Nadal, assentats a taula, ben calents i amb un assortiment de menjars i begudes, que de ben segur ens deixaran ben empatxats, és Nadal i això està bé. Riurem, farem xocar les nostres copes, desitjant – nos salut i bons propòsits per l’any que encetarem, és Nadal i això està bé. Ens posarem els nostres millors vestits, o inclús estrenarem alguna peça que haurem comprat per aquesta celebració, és Nadal i això està bé. Tindrem un moment per recordar, les persones que enyorem i que avui no poden acompanyar – nos, és Nadal i això està bé. Obrirem tal cantitat de regals, que ja no recordarem ni quin és el primer que ens han donat, és Nadal i això està bé. Adornarem les nostres cases i engalanarem l’arbre amb els detalls més exquisits, és Nadal i això està bé. Oblidarem per un moment, el rtime frenètic que dia rera dia ens acompanya, cercant una feliçitat que moltes vegades, la tenim més aprop del que som capaços d’adonar – nos, és Nadal i això està bé. En el millor dels casos, farem una ràpida revisió de com ens ha anat l’any, i de ben segur que hi donarem un aprovat o fins i tot un notable alt, és Nadal i això està bé.
Però, el que també podríem fer, sería parar – nos a pensar, tan sols per un moment, en tota la gent que no pot sentir, menjar, beure, vestir-se, adornar, regalar, etc… com nosaltres farem aquest Nadal, i que aquest pensament, ens serveixi per valorar tot el que tenim i ens fagi sentir immenssament feliços en cada moment de les nostres vides, és Nadal i crec que això també estaria bé.

Una forta abraçada a tots, amb els millors desigs de pau, amor i solidaritat per aquestes festes

Enric Llagostera i Fajeda
President del CTT OLOT

Feu un comentari