L’equip de Primera Nacional recupera el liderat

Victòria treballada del equip de Primera Nacional davant el líder. En un cap de setmana que també guanyen l’equip sènior de Primera Territorial i els dos equips de base. Llàstima de la derrota ajustada dels de Segona Nacional, que hauria completat el ple.

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – CTT RIPOLLET, 2
Excel·lent victòria en un partit jugat entre els dos millors equips de la categoria, i que presentaven la baixa del seu jugador més important, Miquel Arnau en els visitants i Oscar Gallego pels locals. En substitució d’aquest va debutar a la categoria Marc Costa que va realitzar un molt bon partit, i a punt va estar de aconseguir un punt. Bon partit de Gomez que va aconseguir dos punts i meritòria victòria de Terricabras davant l’adversari de més qualitat. Per l’Olot: Gomez (2), Terricabras (2) i Costa.

SEGONA NACIONAL

CN SABADELL, 4 – CTT OLOT, 3
Quina llàstima !! Partit jugat amb molta intensitat el diumenge al matí a la localitat vallesana, davant un rival directe per eludir el descens, i que podia haver caigut de qualsevol costat. No es va decidir l’encontre fins el doble, on els locals van estar més encertats que la parella Tor-Sellas que no havia jugat mai junts. Per l’Olot: Tor (2), Pons i Sellas (1).

PRIMERA TERRITORIAL

CTT OLOT, 5 – CTT VILABLAREIX “C”, 1
Bon partit el jugat el passat divendres a les instal·lacions del Olot, davant un rival que va posar les coses més difícils del que el marcador demostra. L’Olot amb aquesta victòria ocupa la meitat de la classificació amb 3 victòries i 3 derrotes. Per l’Olot: Prados (2), Heras (1) i Buixeda (2).

LLIGA D’ EDATS ELIT

CER L’ESCALA, 0 – CTT OLOT “B”, 6
Victòria aclaparadora dels olotins que segueixen sense conèixer la derrota. Per l’Olot: Rubió (2), Roca (2) i Nogué (2).

CTT VILABLAREIX “C”, 2 – CTT OLOT “A”, 4
Important victòria que fa escalar l’equip fins a la tercera posició de la classificació. Bon partit en general de l’equip davant un rival complicat. Per l’Olot: Llop (2), Serratosa (2) i Ribó.

Feu un comentari