Arnau Roca, 13è al subestatal i campió aleví al II Open Gironí

El jugador benjamí del CTT Olot, Arnau Roca ha participat els passats dies 7 i 8 al Subestatal, jugat a Villagarcia de Arousa. Hi tenia dret com a sots-campió del Zonal jugat a Bàscara. Enquadrat inicialment en un grup de set jugadors, va jugar a un molt bon nivell el primer dia de competició, aconseguint imposar-se als quatre oponents amb qui va jugar, per uns parcials de 3-1, 3-0, 3-2 i 3-2. En el segon dia, però va perdre els dos últims partits del grup per 3-1, i això el va portar a un triple empat amb 4 victòries i dues derrotes, però pels parcials aconseguits va quedar relegat al quart lloc, i per tant amb enfrontament contra un tercer d’un altre grup. Aquesta primera eliminatòria era importantíssima, doncs determinava quedar entre els 12 primers i amb dret a jugar el Estatal, o lluitar del 13 al 16. Va perdre el primer enfrontament, però en els següents es va tornar a imposar als seus rivals i va quedar en un molt meritòri 13è lloc. L’entrenador Oscar Gallego, al final de la competició, estava satisfet del joc desenvolupat en la primera jornada, i es lamentava de la baixada del segon dia de competició, però advertia que aquestes competicions exigeixen un gran nivell no solsament de joc, sinò també físic i de mentalització. Va encoratjar a l’Arnau a seguir treballant de valent per seguir en aquesta línea.

En aquest Subestatal hi va pendre part el jugador Emili Bonfill, en la categoria de Veterans +40. Va jugar un bon torneig però no li va ser possible passar de la fase de grups.

Arnau Roca campió aleví i Emili Bonfill tercer en sènior “B” al II Open Gironí

Es va jugar el passat dia 2 de gener, amb una participació bastant minvada respecte del primer Open, possiblement per la data. En la categoria aleví hi van pendre part quatre jugadors olotins, i a banda del primer lloc aconseguit per l’Arnau, les classificacions dels altres participants va ser, Xavier Rubió tercer, Alex Nogué quart i oriol Puigmal cinquè.
Ja en el sènior “B” meritori tercer lloc d’ Emili Bonfill, que a semis va perdre amb el guanyador de les dues edicions d’enguany del Open Gironí. També hi va participar Albert Cicres.

1 comentari a “Arnau Roca, 13è al subestatal i campió aleví al II Open Gironí”

  1. Això és competició d’alt nivell, i si bé en aquestes primeres categoríes, especialment benjamins, el nivell tècnic i especialment físic, no es molt elevat, la competició en sí, imposa, i cal que donem molt mèrit al 13è lloc aconseguit per l’Arnau. Malgrat que les expectatives podien ser més altes inicialment, corroborades amb el joc desenvolupat el primer dia, no deixa de que als jugadors, al llarg de la competició, els influeixen molts factors.
    Desde d’aquest modest comentari, vull que tot el club estigui content del aconseguit per l’Arnau, i que entre tots l’encoratjem sobretot, a seguir treballant de valent en cada entrenament. De segur que d’aquesta manera els resultats continuaran i milloraran. Enhorabona Arnau !!!!

Feu un comentari