Arnau Roca, 13è al subestatal i campió aleví al II Open Gironí

El jugador benjamí del CTT Olot, Arnau Roca ha participat els passats dies 7 i 8 al Subestatal, jugat a Villagarcia de Arousa. Hi tenia dret com a sots-campió del Zonal jugat a Bàscara. Enquadrat inicialment en un grup de set jugadors, va jugar a un molt bon nivell el primer dia de competició, aconseguint imposar-se als quatre oponents amb qui va jugar, per uns parcials de 3-1, 3-0, 3-2 i 3-2. En el segon dia, però va perdre els dos últims partits del grup per 3-1, i això el va portar a un triple empat amb 4 victòries i dues derrotes, però pels parcials aconseguits va quedar relegat al quart lloc, i per tant amb enfrontament contra un tercer d’un altre grup. Aquesta primera eliminatòria era importantíssima, doncs determinava quedar entre els 12 primers i amb dret a jugar el Estatal, o lluitar del 13 al 16. Va perdre el primer enfrontament, però en els següents es va tornar a imposar als seus rivals i va quedar en un molt meritòri 13è lloc. L’entrenador Oscar Gallego, al final de la competició, estava satisfet del joc desenvolupat en la primera jornada, i es lamentava de la baixada del segon dia de competició, però advertia que aquestes competicions exigeixen un gran nivell no solsament de joc, sinò també físic i de mentalització. Va encoratjar a l’Arnau a seguir treballant de valent per seguir en aquesta línea.

En aquest Subestatal hi va pendre part el jugador Emili Bonfill, en la categoria de Veterans +40. Va jugar un bon torneig però no li va ser possible passar de la fase de grups.

Arnau Roca campió aleví i Emili Bonfill tercer en sènior “B” al II Open Gironí

Es va jugar el passat dia 2 de gener, amb una participació bastant minvada respecte del primer Open, possiblement per la data. En la categoria aleví hi van pendre part quatre jugadors olotins, i a banda del primer lloc aconseguit per l’Arnau, les classificacions dels altres participants va ser, Xavier Rubió tercer, Alex Nogué quart i oriol Puigmal cinquè.
Ja en el sènior “B” meritori tercer lloc d’ Emili Bonfill, que a semis va perdre amb el guanyador de les dues edicions d’enguany del Open Gironí. També hi va participar Albert Cicres.

Feu un comentari