Importants victòries dels equips de nacional del CTT Olot

Els dos equips de nacional del Club Tennis Taula Olot van aconseguir victòries a domicili, que en el cas dels de Primera els consolida en el liderat i en els de Segona, la tercera victòria els apropa a la meitat de la taula.

PRIMERA NACIONAL

CPP IGUALADA, 1 – CTT OLOT, 5
Victòria sense discusió davant un Igualada situat tercer a la clasificació. Per part dels olotins hi havia ganes de jugar aquest partit, donat que en el partit de la primera volta, els de l’Anoia van posar en moltes dificultats els jugadors olotins. Per l’Olot: Gallego (2), Terricabras (2) i Gomez (1).

SEGONA NACIONAL

CTT CALELLA, 3 – CTT OLOT, 4
Important victòria per intentar situar-se en bones posicions de cares a la segona fase. El partit va ser molt igualat, malgrat que de no haver-se escapat el primer punt per un apretat 3-2, la victòria podia haver estat més còmoda. El triomf visitant es va decidir en el dobles, on es va reviure la dupla Jordi i Esteve Homs. Que important és pel club olotí comptar amb la participació d’aquests dos grans jugadors. Per l’Olot: Jordi Homs (2’5), Dani Pons i Esteve Homs (1’5).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 5 – FD CASSANENC “B”, 1
Còmoda victòria que sitúa els olotins a la meitat de la taula classificatòria. L’equip local sembla que té presa la mida a la categoria, i a més està practicant un bon tennis taula. Per l’Olot: López (2), Prados (2) i Heras (1)

4ª FASE DEL HORITZO GIRONI

En aquesta ocasió es va celebrar a La Bisbal, i el joc desenvolupat pels jugadors del CTT Olot va ser mol bó en general, i això va permetre aconseguir bones posicions finals. Així Arnau Roca en aquesta ocasió va ser el millor classificat, aconseguint una cinquena posició final. Molt seguit pel públic en general, va ser l’ enfrontament amb Xavier Rubió que lluitava igualment per les posicions del 5 al 8, i a qui va guanyar per un ajustat 3-2. També en el nivell “A” hi van pendre part Alex Nogué i Alex Serratosa que van lluitar pels llocs de 12 al 15 i Bernat Ribó que va descendir al “B”. Per la seva banda Adrià Llop que jugava en el “B” per la seva absència en l’anterior fase, va quedar primer d’aquest nivell i recupera la seva participació a l’“A”, i Oriol Puigmal amb el seu 4t lloc al “B” es va quedar a les portes d’ascendir a l'”A”. Eric Yeste que intentava assolir l’ascens del “C” al “B” es va quedar a mig camí i ho haurà d’intentar de nou.
Per últim destacar el debut de dos nous palistes del CTT Olot. S’estrenaven a la competició Núria Llagostera i Max Casaponsa, que van realitzar un bon torneig.

Feu un comentari