Tornen les lligues: dos victòries i dos derrotes

En aquesta ocasió les victòries ens les han portat els dos equips d’edats en la Lliga d’ Elit i els dos equips sèniors de Nacional, les derrotes.

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 2 – CTT VILANOVA, 4
L’equip es presentava sense Oscar Gallego i això va pesar en el conjunt del partit. Els rivals amb un equip molt compensat, on tots tres jugadors tenen molt nivell, van superar els locals, no sense dificultats. Amb aquesta derrota l’Olot cedeix el liderat al Ripollet. Per l’Olot: Gomez, Terricabras (2) i Costa.

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 0 – CTT ATENEU 1882, 6
Dur correctiu del líder, davant un equip local que ho va intentar, però no va poder. Amb aquesta nova derrota, l’equip olotí es manté amb solsament dues victòries i haurà de començar a fer molts càlculs si vol arrivar a la segona fase de la lliga amb possibilitats de mantenir la categoria. Per l’Olot: Masaló, Jordi Homs i Pons.

LLIGA D’EDATS ELIT

CTT OLOT “A”, 4 – CTT TRAMUNTANA, 3
Partit molt disputat i que no es va decidir fins els dobles, on la parella Ribó-Serratosa es van acabar imposant en el cinquè set per 11-8. Bon partit de Bernat Ribó que va aconseguir les dos victòries individuals i la del doble. Amb aquesta victòria l’Olot “A” s’acosta als primers llocs de la classificació. Per l’Olot: Serratosa (1’5), Yeste i Ribó (2’5).

CTT OLOT “B”, 4 – CTT VILABLAREIX “B”, 2
Continúen imbatuts i comencen a posicionar-se clarament per guanyar la lliga. Els propers partits amb el Olot “A” i el Tramuntana, acabaran decidint. A destacar els dos punts aconseguits per Oriol Puigmal. Per l’Olot: Roca (1), Nogué (1) i Puigmal (2).

Feu un comentari