Doble victòria dels de Primera Nacional en la seva visita a Ses Illes

Amb aquestes victòries l’equip s’ha assegurat una plaça entre els quatre primers i per tant la permanència matemàtica, objectiu fixat al començar la temporada.

PRIMERA NACIONAL

Doble victòria per idèntic resultat 1-5, davant el CTT Palma el dissabte i el CTT Sa Pobla el diumenge. A priori el partit davant els de Palma, podia representar més dificultats, ja que és un equip molt fort a casa seva, però la meritòria victòria de JM Gomez davant el seu base en el segon enfrontament, va aplanar el camí als olotins. En aquest encontre van puntuar, Terricabras (1), Gallego (2) i Gomez (2).
Ja el diumenge visita al Sa Pobla, i nova victòria per idèntic resultat, davant un rival que va penúltim de la classificació i que no va oposar gran resistència. Per l’Olot: Gomez (1), Gallego (2) i Terricabras (2).

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 2 – CTT VILABLAREIX, 4
No va poder ser, i l’Olot es complica la classificació. En aquest moment es penúltim amb les mateixes victòries que el cuer, però aquest amb un partit menys. Malgrat que aquest any no baixa directament cap equip i solsament el cuer promociona, caldrà apretar per no tenir sorpreses. Per l’Olot: Toledo (1), Sabater i Bonfill (1).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 0 – CTT TRAMUNTANA, 6
Malgrat el resultat davant un dels equips punters de la categoria, l’Olot ocupa lloc a meitat de la taula i està acomodat a la categoria. Per l’Olot: Buixeda, Prados i Heras.

LLIGA D’EDATS ELIT

CTT OLOT, 6 – CTT LA BISBAL, 0
Continúen els més petits intractables, i sense conèixer la derrota. En aquesta ocasió el resultat global i els de jocs disputats (18-1) demostren a les clares que no va haver-hi rival. Caldrà buscar nous objectius per aquest joves jugadors. Per l’Olot: Rubió (2), Nogué (2) i Puigmal (2).

Feu un comentari