Jornada sense conèixer la victòria

En cap dels cinc partits jugats aquest cap de setmana es va aconseguir la victòria i a més l’equip d’edats provincial elit Olot “B” va perdre la imbatibilitat.

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 2 – CTT SALLENT, 4
Amb els deures de la classificació entre els quatre primers fets, es va aprofitar les baixes en l’equip per fer debutar a la categoria el juvenil Adrià Sabater, que va realitzar un bon encontre. També Marc Costa va posar difícils les coses als seus oponents, però els dos punts del conjunt local els va aconseguir Oscar Gallego, no sense dificultats el segon, que va guanyar-lo en el cinquè set per 11-9. Per l’Olot: Gallego (2), Costa i Sabater.

SEGONA NACIONAL

CTT OLESA, 5 – CTT OLOT, 1
Es repeteix la història, i els garrotxins van anar al camp del Olesa, tercer classificat i amb un conjunt molt equilibrat, a intentar aconseguir un bon resultat. El resultat és enganyós, donat que amb 1-0 el segon punt va caure pel costat local per un ajustat 3-2, i amb 3-1 al marcador i per tant davant el punt que podia endarrerir la victòria local, es va tornar perdre per 3-2. Llàstima i a continuar lluitant. Per l’Olot: Sellas, Pons i Tor (1).
El proper dissabte partit molt important per les aspiracions de mantenir-se a la categoria davant el CC Sant Andreu. Necesitem el teu recolzament !!!!!!!

PREFERENT PROVINCIAL

FD CASSANENC, 4 – CTT OLOT, 2
L’equip de Preferent continúa flirtejant amb les últimes posicions i caldrà intentar guanyar els propers partits per no veures inmers en la promoció. Per l’Olot: Toeldo (1), Colomer i Belsa (1).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT CAMPRODON, 5 – CTT OLOT, 1
No es va poder aconseguir la victòria, davant un rival que s’haviar guanyat a la primera volta. No obstant es va lluitar i es va intentar, i l’equip continúa instal·lat a la meitat de la taula classificatòria. Per l’Olot: Prados, Lopez i Buixeda (1).

Feu un comentari