Nova victòria cap a la permanència de Segona Nacional

Important victòria davant el CC Sant Andreu cuer del grup. Amb aquesta l’Olot suma 4 victòries, però solsament 3 son davant els equips que probablement l’acompanyin en la fase de permanència. Queden dos jornades molt importants per definir les posicions.

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 5 – CC SANT ANDREU, 1

Ni amb el clar resultat es va poder estar tranquil. Els partits eren guanyats per un ó altre amb facilitat (3-0), fins el 2-1. El següent enfrontament era molt decisiu i va caure del costat local per un apretadíssim 3-2. A partir d’allà els locals van anar sumant fins al final. Per l’Olot: Tor (2), Esteve Homs (2) i Sellas (1).

PRIMERA NACIONAL

CTT RIPOLLET, 4 – CTT OLOT, 2

Visita al camp del líder, on l’Olot no va poder aconseguir la victòria. Val a dir que l’equip amb la classificació per a la fase d’ascens i sense aspiracions a pujar de categoria, aprofita els partits per donar entrada a diferents jugadors. En aquesta jornada va debutar Dani Pons. Per l’Olot: Gallego (2), Pons i Gomez.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 5 – CTT TORROELLA, 1

Important triomf, que allunya l’equip de la posició que porta a disputar la promoció de descens. La temporada ha servit per anar donant continuitat a joves jugadors del planter, i així la base del equip l’han conformat Toledo i Sabater. Però en aquest partit es va comptar amb la presència per primera vegada en la lliga d’Enric Llagostera, que amb els dos punt aconseguits, va apuntalar el resultat i l’equip. Excel·lent partit el jugat per Llagostera davant Sonia Badosa ex-jugadora de Superdivisió. Per l’Olot: Toledo (2), Llagostera (2) i Sabater (1).

HORITZÓ GIRONI

Es va jugar la cinquena i penúltima fase, i els representants olotins van jugar a un bon nivell i aconseguiren bons resultats, però no seran suficients per classificar cap jugador entre els quatre primers. En les dues primeres fases Adrià Llop estava en tercer i quart lloc, però la no disputa d’una fase el va penalitzar i ja no s’ha recuperat. Xavier Rubió i Arnau Roca estaran entre els deu primers, i Nogué, Ribó i Puigmal acabaran en el grup A. Bon torneig de Max Casaponsa i primera victòria aconseguida per la jove palista Núria Llagostera.

Feu un comentari