Partit igualat, però la victòria se li escapa al Club Tennis Taula Olot

Partit molt igualat el que es va jugar el passat dissabte al Pavelló olotí, en la competició de Segona Nacional. Els del Fotoprix Vic s’emportaren els punts cap a l’Osona.

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 2 – VIC TT, 4
Vist el partit, el resultat podia haver estat el mateix, però a favor dels locals, que de nou van demostrar un bon nivell, i estar perfectament capacitats per jugar en aquesta categoria. No és la primera vegada que els partits s’escapen per poc. Va passar davant l’Olesa en el Pavelló olotí i a la pista del CN Sabadell. L’Olot es manté amb 3 victòries, penúltim i caldrà lluitar de valent per accedir a la segona fase de la lliga en condicions de mantenir-se. Aquesta segona fase es juga per concentració, en dos caps de setmana. Els quatre primers classificats juguen per l’ascens i els quatre últims per mantenir-se juntament amb quatre equips d’un altre grup. Els resultats aconseguits en la primera fase es comptabilitzen, pel que d’ara en endavant cada victòria valdrà molt, donat que properament s’enfrontaran amb possibles rivals directes a la fase per la permanència.
Tornant al partit, es va posar difícil amb els dos primers enfrontament pels visitants. Llavors Dani Pons va jugar un excel·lent encontre, que es va escapar en l’últim suspir. Amb 0-3 el partit estava realment difícil. Tor posava el 1 en el marcador local amb un triomf per 3-2 davant el seu oponent. En el següent de nou Dani Pons ens deleitva amb un partit de gran nivell, però no va ser suficient i va caure pel costat visitant per un altre ajustat 3-2. Quina autèntica mala sort per aquest jugador, que està jugant a un molt bon nivell. En l’últim enfrontament Jordi Homs no va donar opció al rival i es va rescabalar del primer partit en que havia perdut. Per l’Olot: Tor (1), Pons i J.Homs (1). Queden quatre autèntiques finals i esperem que la sort que ha estat esquiva en alguns enfrontaments, ens acompanyi.

PREFERENT PROVINCIAL

TT TRAMUNTANA, 6 – CTT OLOT, 0
Partit amb un resultat contundent malgrat realitzar un bon joc, però els de l’Empordà son un dels equips punters de la competició i ho van fer valer. Per l’Olot: Toledo, Sabater i Belsa.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT ROSES, 5 – CTT OLOT, 1
Revés en el desplaçament a Roses. De totes maneres l’Olot es manté a mitad de la taula i està completant una bona temporada. Per l’Olot: Prados (1), Lopez i Buixeda, la tripleta habitual.

Feu un comentari