Tram final de les lligues: veniu a veure el vostre equip!

Com segurament sereu coneixedors, estem arribant al tram final de les diferents lligues en les que estem competint, i us voldria proposar, que tots féssim un esforç a l’hora de donar suport als nostres equips, sobretot en els partits que juguem a casa i que alguns d’ells seran decisoris de cares a la permanència en alguna de les categories que disputem.

Sempre és bo, tenir algú al costat mentre estàs competint, per que al cap i a la fi, encara que cadascun de nosaltres, tenim prou clar els colors que estem defensant, no està mai de més, veure com els teus companys fan pinya, per tirar endavant moments delicats dels partits, que sense aquest escalf i aquests ànims, es faríen compliacts de superar, alhora que si amb aquest suport podem transmetre quelcom d’intimidació a l’adversari, millor que millor.

Per altre banda, crec també, que és una forma de reconèixer l’esforç, que cada jugador posa, de cares a representar de la millor manera el nostre club. Per últim, m’agradria adreçar-me als més joves, ja que poder viure d’aprop partits d’alt nivell com els de 1ª i 2ª Divisió Nacional, és una extraordinaria oportunitat, que molts altres jugadors de la vostra edat, no poden gaudir en els seus clubs i crec que hauríeu d’aprofitar-la, per aprendre de l’experiència de jugadors contrastats com l’Oscar, en Terri, en Mia, en Dani, l’Aniol, en Tor, en Marc, els Jordis, l’Esteve i tants d’altres, ja que de ben segur, i si Déu vol, d’aquí a uns anys sereu vosaltres, els que competireu en aquestes categoríes.

Bé, espero que en els propers partits tinguem que telefonar a la brigada, per que ens porti més cadires, serà senyal que aquest missatge ha arribat a bon port.
Visca el CTT OLOT !!!

Enric Llagostera i Fajeda
President del CTT OLOT

Feu un comentari