Cap de setmana amb molta activitat i bon balanç general

En un cap de setmana de molta competició, el balanç fou molt positiu i solsament la doble derrota del equip d’edats “B” que lidera la classificació, una davant l’Olot “A” i l’altre davant el segon classificat el TT Tramuntana, que fa perillar el primer lloc, entorboleixen el balanç.

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – SANT CUGAT, 2
Partit adelantat al dijous vespre, i sense massa història. L’Olot amb la baixa de Terricabras, va sumar els dos punts de Gomez i dos de Gallego. A punt va estar Marc Costa d’estrenar-se a la categoria, però el rival li va remuntar un 2-0, per acabar perdent 3-2. Llàstima, donat que els punts a Primera son molt cars. Per l’Olot: Gallego (2), Gomez (2) i Costa.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT PALAFRUGELL, 2 – CTT OLOT, 4
Amb les dos últimes victòries aconseguides, l’equip olotí s’allunya definitivament de l’última plaça que obliga a jugar la promoció de descens.Bon partit de la tripleta olotina, en una barreja de veterania i joventut que dona molt bons resultats. Per l’Olot: Colomer (1), Llagostera (2) i Toledo (1).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT VILABLAREIX “C”, 2 – CTT OLOT, 4
Últim partit de la primera fase i l’Olot que acaba en un meritori quart lloc que els emplaça a jugar pels llocs del 5 al 8. La primera eliminatòria davant el FD Cassanenc “A”. Bon partit el jugat pels olotins. Per l’Olot : Prados (2), Buixeda (2) i Heras.
Volem resaltar desde aquestes línees el compromís setmanal que han tingut els components d’aquest equip, en especial Joel Prados, Ferran Buixeda, Gerard Lopez i Angel Heras.

LLIGA EDATS ELIT

CTT OLOT “B”, 0 – CTT OLOT “A”, 6
Fort correctiu el rebut pels jugadors del “B”, líders fins al moment, davant els seus companys. En el partit d’anada s’havien imposat per 4-3 i hi havia ganes de jugar el partit, que es va disputar el divendres. Dir que el “B” està format per quatre jugadors, dos alevins i dos benjamins i que el “A” està format per jugadors infantils en la seva majoria. Els “grans” no van donar opció als seus companys i van anar caient els punts al seu sarró.

Però val a dir que es va veure un partit de molta qualitat tècnica per ambdos equips, i que el resultat potser va ser una mica ampli pel vist a la taula. Per l’Olot “A”: Serratosa (2), Llop (2) i Ribó (2). Per l’Olot “B”: Rubió, Nogué i Puigmal.

CTT OLOT “B”, 3 – TT TRAMUNTANA, 4
S’enfrontaven el primer contra el segon classificat, i el partit es va escapar, després d’una gran igualtat en tot el partit. En l’enfrontament de la primera volta es va donar el mateix resultat, però favorable als garrotxins, i en cas d’arrivar empatats a final de la lliga, s’haurà de decidir en el número de sets guannyats. Més igualtat impossible.
De totes maneres caldrà veure com reacciona l’equip després de les dues derrotes. Per l’Olot: Nogué (1), Roca i Rubió (2).

CTT OLOT “A”, 4 – CER L’ESCALA, 2
Partit plàcid i que va veure el debut de Max Casaponsa a la categoria. Ben arropat pels més experimentats Llop i Serratosa, va completar un bon partit, i va estar mot aprop d’aconseguir un punt. Per l’Olot “A”: Serratosa (2), Llop (2) i Casaponsa.

FOTOS:

Feu un comentari