El CTT Olot triomfa a l’Open de Girona

Josep Mª Gomez en sènior “A”, Emili Bonfill en sènior “B” i Adrià Sabater en juvenils es proclamen campions del tercer Open de Girona.

El CTT Olot triomfa en el Open Girona jugat el passat 19 de març a Bàscara, amb la participació de prop de cent palistes. Als triomfs de Josep Mª Gomez en sèniors, Emili Bonfill en sènior ‘’B’’ i Adrià Sabater en juvenils, cal afegir-hi el sots-campionat d’ Arnau Roca en alevins i el tercer lloc en la mateixa categoria d’Alex Nogué, així com el quart lloc d’ Adrià Llop en infantils. Així mateix Oriol Puigmal va caure eliminat a quarts pel seu company Alex Nogué.
Malgrat que la participació de jugadors olotins en aquesta ocasió va ser més minvada que en d’altres, val a dir que tots els jugadors van realitzar un magnífic campionat, i així ho valorava l’entrenador Oscar Gallego.

IMPORTANT TRIOMF A SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 5 – CN SABADELL, 1
Últim partit i davant un dels rivals directes pel descens. Important a més perquè es guanya l’average i aixó pot tenir molta importància al final. Per l’Olot: Tor (2), E.Homs (2) i Masaló (1).
Ara tocarà jugar la fase de descens els propers caps de setmana del 16-17 i 23-24 d’abril, juntament amb els altres equips del seu grup, CN Sabadell, CTT Calella i CC Sant Andreu. Els equips del altre grup que jugaran aquesta fase son, Lankide-Gazteiz, Univ.de Deusto-Artxandako, Irún Leka Enea i CN Pamplona. Per tant el primer cap de setmana cap a terres vasques. Molta sort !!

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 1 – CTT CAMPLLONG, 5
Partit on els visitants van fer valer la seva major experiència, per portar el ritme en cada enfrontament. L’Olot classificat a meitat de taula, haurà aconseguit rodar els més joves a la categoria. Per l’Olot :
Toledo (1), Sabater i Bonfill.

PRIMERA PROVINCIAL

FASE DEL 5é AL 8è LLOC

CTT OLOT, 0 – FD CASSANENC, 6
Resultat clar favorable als de la Selva. Davant lo contundent del resultat, caldrà intentar-ho i sinò anar per asegurar el setè lloc final, que dit sigui de pasada, seria un excel·lent resultat a la temporada. Per l’Olot: Prados, Buixeda i Lopez.

Feu un comentari