S’haurà de lluitar de valent per la permanència

L’equip de Segona Nacional es jugarà el seguir a la categoria en una dura fase de permanència que es jugarà en dos caps de setmana seguits i per concentració.

SEGONA NACIONAL

CTT TORROELLA, 5 – CTT OLOT, 1
Derrota amplia en un partit en que tres dels sis punts jugats es varen decidir per 3-2, i que van caure sempre del costat local. Els del Empordà es presentaven amb el seu equip de gala, i per tant a priori, un rival duríssim i més a la seva pista. Però a la hora de la veritat un atrevit equip olotí va posar les coses molt difícils, i malgrat l’ampli resultat, a ningú hagués extranyat haver de decidir el partit en el doble. Tor en dues ocasions i Pons en una, van tenir al seu abast sumar pel CTT Olot. Com a curiositat dir que en el partit entre Tor i Ribas, guanyat per aquest últim per 3-2, es van decidir tots els sets per aventatges. Malgrat les poques victòries aconseguides, la tripleta que va jugar a Torroella ha demostrat que no li va gran la categoria, i per això de l’importància de mantenir-la. Per l’Olot jugaren: Tor, Pons i Sellas (1).
Queda un partit per acabar la primera fase, el que enfrontarà l’Olot al CN Sabadell el proper dia 19 de març a les instal·lacions del CTTO al Pavelló de la Pollancreda, i es molt important que es guanyi, donat que aquest equip serà un dels tres equips que acompanyaran l’Olot en la fase de permanència. En aquesta fase es computen els resulats aconseguits a la lliga regular, i en aquest moment l’Olot compte amb dues victòries sobre el CC Sant Andreu, una victòria i una derrota amb el CTT Calella i una derrota amb el CN Sabadell. D’aconseguir la victòria en aquest darrer partit, acudiríem a la fase amb quatre victòries. La permanència serà dura d’obtenir, però l’Olot necesita consolidar una plantilla de jugadors a la categoria i necesita continuar l’any vinent a Segona Nacional.
Cal demanar tot el suport a la gent del tennis taula olotí en aquest important partit del proper 19 de març.

ARNAU ROCA ALS CAMPIONAT D’ESPANYA D’ALMERIA

El jugador benjamí del CTT Olot ha participat als Campionats d’Espanya Benjamins en la modalitat de individual. Després de signar un segon lloc en la fase de grups, on es va imposar a Victor Gomez de Madrid i German Lopez de les Balears per 3-0 i va perdre per idèntic resultat amb l’andalús Raúl Gonzàlez. Ja en el quadre i en la eliminatòria de 1/16 va caure derrotat per Eduard Viladegut per un ajustat 3-2.

Feu un comentari