El C.T.T. Olot “A” d’Edats Èlit amb possibilitats d’aconseguir el títol

Després de jugar-se la penúltima jornada de la lliga d’edats elit, l’equip “A” del CTT Olot es jugarà el títol en el darrer partit a casa el TT Tramuntana. Desde aquí desitjar-los molta sort !!! Per altra banda, bona victòria dels de Preferent Provincial davant l’Avap amb un equip molt jove.

LLIGA EDATS ELIT

Jornada amb doble partit a la sala del CTT Olot, amb el resultat d’una victòria i una derrota.

CTT OLOT “A”, 4 – CTT VILABLAREIX “B”, 2

Malgrat que els visitants van empatar el partit 1-1, a continuació l’equip local va anar sumant punts fins el 4-1 i ja en el darrer partit, el punt va ser de nou pels visitants. L’equip olotí ha completat una magnífica trajectòria, especialment en aquesta segona volta, on de anar cinquens han pasat a líders i jugar-se el campionat en el darrer partit a Figueres davant el TT Tramuntana, aquest proper dissabte. Per l’Olot: Ribó (1), Serratosa (2) i Llop (1).

CTT OLOT “B”, 3 – CER L’ESCALA, 4

Derrota inesperada davant el cuer. L’Olot no va poder superar el rival en el darrer i decisiu enfrontament de dobles, i la victòria va anar cap a l’Empordà. Fet important del enfrontament, va ser el debut d’un altre jugador de la pedrera, en aquest ocasió Jaume Borràs, que va oferir un joc interessant i es va quedar molt aprop de puntuar. Per l’Olot: Puigmal (1), Nogué (2) i Borràs.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT AVAP, 3 – CTT OLOT, 4

Amb els deures de la permanència aconseguits, i per tant la tensió alliberada, l’equip olotí va aconseguir una bona victòria, amb un equip molt jove, format per un sub-23, un juvenil i un infantil. L’intenció del club en aquesta temporada era realitzar un relleu generacional i a fe que ho han aconseguit. Per l’Olot: Toledo (2’5), Serratosa (1) i Sabater (0’5).

BONA PARTICIPACIÓ AL II CAMPIONAT ESCOLAR

El passat dissabte el club local amb l’ajuda del Consell Esportiu de la Garrotxa i la col·laboració del Ajuntament, va organitzar un nou Campionat Escolar, que va ser un èxit de participació i de bon joc, així com de companyerisme. Amb moltes escoles representades d’Olot i comarca, els joves palistes van gaudir d’una bona matinal. Els primers llocs en cada categoria van ser: Fèmines:1era Núria Llagostera (Pla de Dalt), 2ona Mar Guitian (Escola Pia) i 3era Bin Huang (Escola Pia). En Benjamins: 1er Hugo Nogareda (Escola Pia), 2on Roger Planella (Escola Pia), 3er Sergi Bahí (Bisaroques) i 4art Gil Descamps (Verntallat). En Alevins: 1er Max Casaponsa (Escola Pia), 2on Jaume Pujol (Pla de Dalt), 3er Jaume Borràs (Escola Llar) i 4art Sergi Ribera (Pla de Dalt).

FASES DE LLIGUES NACIONALS

Els equips del CTT Olot jugaràn aquest cap de setmana la segona fase de les lligues per concentració. En el cas dels de Primera Nacional en el grup per l’ascens a Divisió d’Honor ho faran a Calella i la plantilla que s’hi desplaça està formada per Marc Costa, J.Maria Gomez, Jordi Terricabras i Oscar Gallego. Els de Segona Nacional es desplacen a Irún per jugar-se la permanència, amb un equip format per Dani Pons, Aniol Sellas, Jordi Tor i Esteve Homs. A tots ells molta sort.

Feu un comentari