Excel·lent balanç dels equips de nacional a les segones fases de la lliga

Molt bon balanç l’aconseguit per l’equip de Segona Nacional en la segona fase de la Lliga on lluita per no descendir. Durant el cap de setmana passat es van desplaçar a Irún per jugar la primera de les dues concentracions.

Al final del cap de setmana, tres victòries i una derrota, aquesta davant els locals del Irún Leka Enea, sitúen els olotins segons a la classificació provisional, amb 7 victòries i 3 derrotes, tot esperant la segona concentració que es jugarà aquest cap de setmana a Calella. De vuit equips que estan disputant la fase, quatre perderan la categoria, el que fa que cada partit i cada victòria sigui molt important.
El dissabte es varen jugar dos partit, davant el Lankide-Gazteiz i el CN Pamplona, i es van resoldre favorablement, aconseguint afrontar la jornada de diumenge, amb bona part dels deures fets. Però l’Olot es va mostrar insaciable i en el primer partit es va desfer del Univ.Deusto-Artxandako, equip que comptava a les seves files amb un jugador nigerià. Ja en el darrer enfrontament davant el rival més fort i que jugava a casa, els olotins van aconseguir anar al doble, on van perdre per un ajustat 15-13 en el cinquè set, després de desaprofitar tres pilotes de partit. Els resultats i alineacions van ser:
CTT Olot, 5 – Lankide-Gazteiz, 1: Aniol Sellas (1), Esteve Homs (2) i Jordi Tor (2)
CTT Olot, 6 – CN Pamplona, 0 : Aniol Sellas (2), Esteve Homs (2) i Jordi Tor (2)
CTT Olot, 4 – Univ.Deusto-Artxandako, 2 : Dani Pons (1), Esteve Homs (1) i Jordi Tor (2)
CTT Olot, 3 – Irún Leka Enea, 4 : Aniol Sellas (2), Dani Pons, Jordi Tor (1) i Esteve Homs.

DOS VICTÒRIES I DOS DERROTES DELS DE PRIMERA NACIONAL

L’equip de Primera que afronta la fase amb els deures fets i sense aspiracions de pujar a Divisió d’Honor, es va desplaçar a Calella, on s’enfrontaven vuit equips catalans.
En la jornada del dissabte, els olotins aconseguiren una victòria davant el CTT Calella i una derrota davant el TT Vic. A la del diumenge, es va aconseguir el mateix balanç, en aquesta ocasió primer derrota davant el CAI Saragossa i victòria davant els Falcons de Sabadell. Val a dir que el més comentat al llarg de la fase, era la conveniència de pujar de categoria, on les despeses es multipliquen, i bona part dels participants, d’aconseguir-ho hi renunciarien.

Els resultats i alineacions van ser:
CTT Olot, 5 – CTT Calella, 1 : Oscar Gallego (2), Jordi Terricabras (2) i Josep M.Gomez (1)
CTT Olot, 1 – TT Vic, 5 : Jordi Terricabras, Josep M.Gomez (1) i Marc Costa.
CTT Olot, 1 – CAI Saragossa, 5 : Oscar Gallego (1), Jordi Terricabras i Josep M.Gomez
CTT Olot, 4 – Falcons, 2 : Oscar Gallego (1), Josep M.Gomez (1) i Marc Costa (2).

FINALITZEN LES LLIGUES PROVINCIALS

Els dos equips sèniors van acabar les lligues i tots dos ho varen fer perdent els seus respectius partits.

PREFERENT

CTT OLOT, 0 – CER L’ESCALA, 6
Resultat contundent davant el líder imbatut de la Lliga. Malgrat el resultat, el partit va ser entretingut i en algún enfrontament es van posar les coses difícils als oponents, especialment Joan Toledo davant David Gonzàlez (2-3). Per l’Olot: Toledo, Colomer i Serratosa.

PRIMERA PROVINCIAL

TT TRAMUNTANA, 5 – CTT OLOT, 1
Últim partit de la fase final i vuité lloc l’aconseguit pels olotins en la seva participació en aquesta categoria. Per l’Olot: Prados (1), Belsa i Lopez.

LLIGA EDATS ELIT

No va poder ser i el TT Tramuntana es proclama campió !!!!

TT TRAMUNTANA, 4 – CTT OLOT “A”, 2
El desenvolupament de la Lliga va voler que en l’últim partit es decidís el títol, en l’enfrontament que es va disputar a Figueres el passat dissabte. Va ser un partit molt disputat i amb molta emoció, i on els nervis estaven a flor de pell. Però els de l’Empordà van saber controlar millor les emocions i es van emportar el partit i el títol. Els olotins no van poder desenvolupar el seu joc atacant característic i això els va mermar. Qui sí que va demostrar la seva habitual lluita, va ser Bernat Ribó, que va ser qui va aconseguir els 2 punts. Per l’Olot: Llop, Serratosa i Ribó (2).

CTT VILABLAREIX “B”, 4 – CTT OLOT “B”, 3
Els més menuts, alevins i benjamins, han completat un molt meritori campionat, aconseguint una tercera posició final, tot i haver-se enfrontat davant molts equips amb jugadors de més edat. En aquesta ocasió el partit es va escapar en l’enfrontament de dobles, on els locals van estar més encertats. Per l’Olot: Nogué (1), Puigmal (2) i Borràs.

Feu un comentari