L’equip de segona nacional campió de la fase de descens

El cap de setmana passat a les instal·lacions del CTT Calella es va jugar la segona concentració de la fase de descens, i el CTT Olot va aconseguir mantenir-se després de proclamar-se campió amb un balanç de 11 victòries i 3 derrotes.

En aquesta ocasió no va haver-hi rival que es resistís. Cal esmentar que els equips classificats a continuació ho van fer amb 9 victòries i 5 derrotes, el que demostra de nou la superioritat del conjunt olotí.
Malgrat tot cada partit va ser jugat amb una intensitat enorme, i al final de la fase, la majoria d’equips van reconèixer el mèrit esportiu del CTT Olot i el moment dolç de forma amb que han afrontat la fase els Quatre jugadors. Els equips que han mantingut la categoría han estat, a banda del CTT Olot, el Termotur Calella, CN Sabadell, Irán Leka Enea i han descendit, el LAnkide-Gasteiz, Univ.Deusto-Artxandako, CN Pamplona i CC Sant Andreu. Els resultats i alineacions van ser:

  • CTT Olot, 5 – Lankide-Gazteiz, 1 : Aniol Sellas (1), Esteve Homs (2) i Jordi Tor (2)
  • CTT Olot, 5 – CN Pamplona, 1 : Esteve Homs (2), Jordi Tor (1) i Dani Pons (2).
  • CTT Olot 6 – Univ.Deusto-Artxandako, 0 (no presentat)
  • CTT Olot, 6 – Irún Leka Enea, 0 : Aniol Sellas (2), Dani Pons (2) i Jordi Tor (2).

I L’ EQUIP DE PRIMERA NACIONAL SOTS-CAMPIÓ DE LA FASE D’ ASCENS

En una fase organitzada pel CTT Olot, i on tots els equips van felicitar l’ amfitrió per l’excel·lent organització i les inmillorables instal·lacions, el CTT Olot va demostrar el seu potencial, amb una segona posició que dona dret a participar a una fase d’ascens a Divisió d’Honor. De totes maneres desde el club olotí ja hem estat informats de la renúncia a aquesta fase. La Divisió d’Honor comporta moltes més despeses, a nivell esportiu, donat que la majoria de equips hi prenen part amb algún jugador estranger, i de desplaçaments, donat que solsament hi ha dos grups a tot el territori espanyol, quan de Primera n’hi ha sis. Per davant del club olotí, va quedar campió el CAI Saragossa que compta a les seves files amb Dvorak un jugador estranger amb experiencia a Superdivisió, però a qui va derrotar el jugador del CTT Olot Oscar Gallego, en un dels millors enfrontaments del cap de setmana. El tercer classificat i amb dret a la fase d’ascens va ser el Aceitunas Verdolay Ripollet. Els resultats i alineacions van ser:

  • CTT Olot, 4 – Termotur Calella, 2 : Marc Costa, Jordi Terricabras (2) i JM Gomez (2).
  • CTT Olot, 4 – TT Vic, 2 : Oscar Gallego (2), Jordi Terricabras (1) i JM Gomez (1).
  • CTT Olot, 2 – CAI Saragossa, 4 : Oscar Gallego (1), Jordi Terricabras i JM Gomez (1).
  • CTT Olot, 4 – Falcons Sabadell, 3 : Marc Costa, Jordi Terricabras (2’5) i JM Gomez (1’5).

Feu un comentari