Victòries de prestigi dels equips d’Edats d’Èlit

Els equips d’edats èlit van aconseguir dos victòries a domicili, molt treballades i que els ha situat als dos primers llocs de la classificació, demostrant tot el seu potencial.

LLIGA PROVINCIAL EDATS ELIT

CTT VILABLAREIX “A”, 2 – CTT OLOT “A”, 4
Important victòria que permet manteni-se al primer lloc de la classificació. L’equip local disposa d’un jugador base de molta qualitat, i així ho va demostrar aconseguint els dos punts, però els altres van caure pels olotins. Aquest equip ha aconseguit una regularitat important després d’uns inicis irregulars, i manté totes les opcions per intentar quedar campions. Cal però no confiar-se en els partits pendents de les dos darreres jornades. Per l’Olot: Serratosa (1), Llop (2) i Ribó (1).

CTT BASCARA, 3 – CTT OLOT “B”, 4
Els més menuts van haver d’esperar l’enfrontament de dobles per emportar-se el partit. Fins aquell moment, molta igualtat. L’equip “B” del Olot es manté al segon lloc i cal dir que ha realitzat una campanya espectacular, mantenint-se invictes fins molt entrada la competició. Cal felicitar-ne els quatre components, Oriol Puigmal, Alex Nogué, Arnau Roca i Xavier Rubió, sigui quina sigui la posició final a la taula classificatòria. Per l’Olot: Rubió (1’5), Roca (2’5) i Puigmal.

LLIGA DE PRIMERA PROVINCIAL

FD CASSANENC, 6 – CTT OLOT, 0
L’Olot es va emportar una nova derrota, en la tornada d’aquest play-off final, que els relega a jugar l’últim enfrontament pels llocs seté i vuité. Creiem que cal fer una valoració bona del aconseguit per aquest equip. Per l’Olot: Buixeda, Prados i Belsa.

Feu un comentari