Els alevins es classifiquen per la fase final dels Campionats de Catalunya

En les prèvies dels Campionats de Catalunya per equips que es van cel·lebrar a les instal·lacions de la FCTT a Reina Elisenda (Barcelona), l’equip aleví del CTT Olot es va classificar brillantment per a la fase final que aplega els vuit millors equips.

En joc hi havia tres places, donat que cinc equips hi tenen dret per ranking directament, i hi havia dotze equips participants. El CTT Olot per aconseguir-ho va jugar una primera fase en un grup de tres equips, on es va imposar per 3-0 al CETT Esparraguera “A” i 3-1 al CTT Vilafranca. Ja el diumenge al matí, nou desplaçament a Barcelona, aquí es posa de manifest la poca sensibilitat de la FCTT amb els equips de les comarques més llunyanes, per jugar un primer enfrontament que de guanyar-lo ja estarien classificats. En cas de perdre, hi hauria una última opció, guanyant el darrer enfrontament.El primer rival era el CN Mataró, que disposa d’un jugador que podia fer dos punts i complicar molt el partit. Així va estar, va aconseguir fer dos punts, però els altres tres van ser per l’Olot. Al final un ajustat 3-2 i la classificació aconseguida. Cal esmentar el suport rebut desde les grades, per part dels seguidors olotins. L’equip va estar format pels alevins Xavier Rubió i Alex Nogué i el benjamí Arnau Roca. Aquest darrer jugador participarà el proper diumenge vuit de maig al Top Català de la seva categoria, que aplega els vuit millors jugadors per ranking.

I ELS INFANTILS ES QUEDEN A UN PAS D’ACONSEGUIR-HO

Els infantils Bernat Ribó, Adrià Llop i Alex Serratosa, van estar participant igualment en les prèvies per aconseguir plaça per la fase final, però en aquest cas es van quedar a les portes. Dinou equips per a tres places, i per tant una classificació molt cara. Els hi va barrar el pas el FD Cassanenc, que es va imposar als de la Garrotxa per 3-1, en un partit molt igualat i entretingut. Prèviament aquest dos equips s’havien desfet per un clar 3-0 del tercer equip del grup el Els 8 de la Garriga. El primer de cada grup jugava un enfrontament davant el primer d’un altre grup, i els de la Selva no van aconseguir classificar-se.

Feu un comentari