Campió provincial per equips séniors, veterans i dobles veterans

Al llarg del cap de setmana passat a Torroella de Montgrí, va tenir lloc el Campionat Provincial de Tennis Taula Sèniors i Veterans, i el CTT Olot en va sortir guanyador en les proves d’ equips sèniors, equips veterans i dobles veterans. Així mateix Enric Llagostera va quedar sots-campió en veterans i Josep M. Gomez i Jordi Masaló van quedar eliminats a semifinals en individuals sènior, i es va frustrar una final olotina.

L’equip sènior format per Dani Pons, Aniol Sellas, Josep M.Gomez i Oscar Gallego, es van proclamar brillantment campions, en una competició que va aplegar molta qualitat. El sistema de competició era per eliminatòria directa i amb els encontres disputant-se mitjançant el sistema “Copa del Món”, això és dos individuals un tercer individual que enfronta els tercers jugadors i els dos últims enfrontaments entre els bases i els segons jugadors. El CTT Olot era cap de sèrie, i per tant exempt a les prèvies. En el primer partit es van imposar al CTT Bàscara “B” per un clar 3-0 amb victòries de Gallego, Sellas i Pons. Ja a semis la dificultat augmentava, donat que l’equip figuerenc comptava amb Jordi Saguer, jugador que ha jugat aquesta temporada a Divisió d’Honor. Malgrat que va estar apunt de imposar-se, Josep M.Gomez al final va claudicar. Mentrestant Gallego havia aconseguit el primer punt per l’Olot, i el següent partit entre els tercers adquiria molta trascendència. El jugador figuerenc Jony Diaz es va imposar a Dani Pons i això obligava a guanyar els dos següents per jugar la final. L’enfrontament Saguer-Gallego no començava bé pel jugador del CTTO que va perdre els dos primers sets i per tant tocava remontada. Aquí Gallego va donar de nou un recital del tennis taula que atresora i es va acabar imposant i posant el 2-2 al marcador. En el darrer partit Gomez va guanyar, no sense dificultats per 3-1 i col·locava l’Olot a la final.
A la final esperava el CER L’Escala amb el seu jugador serbi de Superdivisió Attila Namesztovszki i l’ex jugador de Superdivisió David Gonzàlez, molt ben complementats per Robert Coll, jugador amb àmplia experiència a categories nacionals. Calia encertar en l’alineació, tot comptant d’entrada amb dos victòries del jugador estranger. El primer enfrontament emparellava Gallego amb Gonzàlez i el jugador del CTT Olot s’emportava el gat a l’aigua. A continuació Gomez davant Attila, va realitzar un gran partit, va guanyar-li un set i li va posar les coses difícils,però al final l’empat a ú pujava al marcador. A la taula Sellas davant Coll, en un partit on els dos jugadors van demostrar trobar-se en un moment dolç de joc, però amb una càrrega física important després d’una temporada molt exigent. Els dos primers sets van ser un per cada jugador, però a partir d’aquell moment la joventut de Sellas es va imposar a un Robert Coll cada vegada més minvat físicament, i el 2-1 per l’Olot pujava al marcador. Gallego que ja acusava el cansament no va poder amb Attila i tot quedava a expenses del últim partit, que enfrontava Gomez davant Gonzàlez. Excel·lent partit, de molta qualitat tècnica i jugat amb molta intensitat per tots dos jugadors, però al final Gomez va acabar imposant-se, i així l’equip olotí aconseguía un títol molt important per les vitrines del club.

Enric Llagostera, sots-campió individual veterà

En veterans el CTT Olot també aconseguía imposar-se i emportar-se el títol cap a la terra dels volcans, no sense patir fins l’últim suspir. L’equip composat en aquesta ocasió per Enric Llagostera i Xavier Sellas, es van imposar a la final al TT Tramuntana per 3-1. En aquesta categoria es juga amb el sistema Corbillón, dos individuals un doble i dos individuals. En el primer enfrontament, Sellas casi dona la sorpresa davant el seu base al posar-se 2-0 per davant, però la major experiència en competició del rival va acabar imposant-se, i per tant el primer punt era pel Tramuntana de Figueres. En el següent partit, Llagostera es desfeia del seu oponent amb certa comoditat. A continuació venia el doble, on la parella olotina va jugar un partit molt seriòs i es va imposar als figuerencs. Bona part de la feina estava feta, però calia rematar-la. I els olotins ho van aconseguir en la primera ocasió en l’enfrontament Llagostera-Creixell, guanyant el partit per 3-1 i proclament-se campions en una categoria en que s’han aconseguit molts títols.

En la competició de dobles la parella olotina s’enfrontava a la final, davant la mateixa parella del TT Tramuntana que havien guanyat en la final per equips, però en aquesta ocasió els hi van posar les coses molt difícils i el partit no es va decidir fins al cinquè set, i el títol viatjava cap Olot.

Ja en individuals veterans sort molt diversa pels dos jugadors olotins. Així Sellas no aconseguia anar més enllà del cinquè lloc, i Enric Llagostera, jugador avesat a jugar totes les finals provincials de la categoria, possiblement no el va afavorir el sistema de competició per grups, i en aquesta ocasió es va haver de conformar amb la segona posició. El guanyador va ser el jugador del TT Tramuntana Carles Creixell.

En individuals sèniors, els jugadors del CTT Olot Josep M.Gomez i Jordi Masaló van quedar eliminats a semis davant David Gonzàlez, que va quedar campió, i Jordi Ribas, respectivament.

A més van prendre part als Campionats, les parelles sènior Pons-Gomez que van quedar eliminats a 1/8, i Colomer-Toledo eliminats al grup de classificació; l’equip sènior format per Toledo, Colomer i Serratosa, que no van superar la fase de grups i en individuals sèniors, Emili Bonfill que va quedar tercer del seu grup i no van entrar al quadre final.

Campió Territorial Veterà - Club Tennis Taula Olot - 2011Campió Territorial Sénior - Club Tennis Taula Olot - 2011

Feu un comentari