Top català benjamí i classificatori pels campionats de Catalunya d’edats

Alguns dels joves palistes del CTT Olot han estat competint en aquestes dues competicions.

Arnau Roca va participar al Top Català Benjamí, a Bàscara el passat dieumenge dia 8. A aquesta competició hi accedeixen els vuit millors palistes de la categoria segons ranking de la FCTT. En una competició de molta exigència física i mental, donat que juguen tots contra tots, el jove palista va completar-la amb un balanç de dos victòries i cinc derrotes que el va portar al setè lloc final. No obstant, l’entrenador Oscar Gallego en va destacar la seva bona actitud al llarg de la competició, i va recalcar el mèrit que té per si sol la classificació per jugar-lo.

En un altre apartat, el juvenil Adrià Sabater i l’infantil Alex Serratosa es van desplaçar el dissabte a Figueres per jugar-se la participació als Campionats de Catalunya individuals. Enguany, amb molt d’encert, la FCTT ha ampliat el nombre de jugadors a participar-hi, i a més dels classificats directament per ranking, ha donat un cupo a les Territorials. Val a dir que la participació a la fase de la Gironina, va aplegar molta qualitat i la classificació es presentava molt cara. En juvenils hi entraven els tres millors i en infantils els quatre primers. Després d’un matí amb molta tensió, al final Alex Serratosa aconseguia el segon lloc final i per tant es classificava meritòriament. En canvi a l’Adrià Sabater li va faltar un pèl de sort en algún moment determinat. Va quedar tercer del seu grup i solsament els dos primers accedien a a poder aconseguir una de les tres places. L’entrenador Dani Pons va comentar que els dos jugadors havien realitzat un molt bon torneig classificatori i va lamentar la no classificació de Sabater.

Comentar per últim els jugadors que per ranking ja tenen asegurada la seva participació i que són, Aniol Sellas en sub-21, Xavier Rubió i Alex Nogué en alevins i Oriol Puigmal i Arnau Roca en benjamins.

Feu un comentari