Àlex Nogué, campió provincial aleví

Xavier Rubió en alevins i Arnau Roca en benjamins, sots-campions; l’equip aleví, campió; l’equip benjamí sots-campió; i les parelles Rubió-Nogué i Roca-Puigmal, sots-campions. Gran actuació la dels joves del Club Tennis Taula Olot al Campionat Provincial per edats.

Èxit total dels més menuts en el Campionat Provincial per Edats jugat el passat cap de setmana a Vilablareix. Així destacar, que el jugador aleví Alex Nogué, que es va emportar merescudament el títol davant el seu company d’equip Xavier Rubió en una final molt disputada, es va mantenir imbatut al llarg de tot el cap de setmana, aconseguint a més el títol per equips, juntament amb Xavier Rubió, i el segon lloc en dobles fent parella amb el mateix Rubió.
En quan als benjamins, destacar que varen quedar sots-campions en tot el disputat. L’equip format per Oriol Puigmal i Arnau Roca va quedar primer del seu grup, disputant la final davant el TT Tramuntana que van ser els guanyadors. En dobles es van tornar a trobar amb la parella empordanesa a qui no van poder superar, i en individuals Oriol Puigmal quedava en un meritori tercer lloc, al ser eliminat a semis pel seu company Arnau Roca, que no va poder amb el jugador del TT Tramuntana Sergi Grau.
L’entrenador Oscar Gallego declarava estar molt satisfet del treball que porten a terme aquests jugadors, a qui esperona a continuar treballant de valent, per tal d’assolir més fites importants pel CTT Olot. L’evolució dels jugadors de base del club olotí, ja és comentat en els cercles del tennis taula català. La progressió de jugadors com l’Alex Nogué, amb només dos anys i escaig de pràctica de tennis taula és considerable. I al darrere d’aquests, ja hi ha una nova promoció de benjamins i pre-benjamins, disposats a començar a donar renom a la pedrera olotina.

També van pendre part en aquest Campionat, l’infantil Alex Serratosa, que no poder passar al quadre final, al quedar tercer del seu grup, i Adrià Sabater que va realitzar un molt bon torneig, en una categoria juvenil molt forta. Va quedar eliminat a quarts, però en la fase de grups es va imposar a Ferran Cano del FD Cassanenc que en va ser el campió.

Comentar també, que per cortesia del CTT Ripollet, hi ha una sèrie de fotos penjades de l’anterior Campionat de Catalunya Aleví i Juvenil que es va disputar a Ripollet. Aquí teniu l’enllaç: http://bit.ly/lA8F9J

Feu un comentari