Els alevins del C.T.T. Olot participen als Campionats de Catalunya de tennis taula

Es van celebrar a Ripollets els Campionats de Catalunya Aleví i Juvenil, i el CTT Olot hi va ser present en alevins en la modalitat d’equips, dobles i individuals. El més destacata d’aquest cap de setmana va ser la sisena posició final per equips.

L’equip format per Xavier Rubió, Alex Nogué i el benjamí Arnau Roca, es van enfrontar en la primera eliminatòria al CPP Igualada, un dels màxims favorits a la victòria final juntament amb l’Olesa. Malgrat que en algún moment del partit l’Olot va tenir les seves oportunitats, al final la major experiència dels igualadins, que ja fa anys que competeixen a alt nivell i participen als Campionats estatals, es van endur la victòria per 3-1. El punt olotí el va aconseguir Arnau Roca. A partir d’aquí, es pasava a lluitar del cinquè al vuitè lloc. En el següent enfrontament esperava el CN Mataró que compta amb un primer jugador de molt nivell, però que no va ser suficient per plantar cara als del CTTO que es van imposar per un clar 3-0. Ja en la lluita pel cinquè lloc, el rival era el CTT Calella. El partit va ser molt ajustat i es va decidir en el darrer encontre. Al final 3-2 pels de la costa que aconseguien el cinquè lloc. Els punt per l’Olot els van aconseguir Rubió i Nogué.

Ja en la jornada de diumnege, el torn era per la competició individual i de dobles. En individual dir que hi participaren els tres jugadors esmentats i Oriol Puigmal, que tots quatre van passar la primera eliminatòria, però que tots quedaren eliminats en la següent ronda de 1/16 de final. En dobles no ens van afavorir els encreuaments, així la parella Rubió/Nogué van quedar eliminats a 1/8 davant la parella finalista, i Roca/Puigmal ho feren a 1/4 davant els futurs campions.

L’entrenador Oscar Gallego va valorar molt positivament el torneig realitzat pels joves jugadors olotins, als que solsament els manca més competició d’ alt nivell. Expressava el molt bon nivell de joc i de cops, però la manca d’experiència davant els rivals.

Per últim destacar l’excel·lent organització duta a terme pel CTT Ripollet .

Feu un comentari