Els benjamins obtenen dos podis als Campionats de Catalunya

Tercer lloc d’Arnau Roca en individuals i tercer lloc en dobles juntament amb Oriol Puigmal. A Cassà de la Selva i durant el passat cap de setmana, han tingut lloc els campionats de Catalunya Sub-21, Infantils i Benjamins. Els més menuts hi accedien directament per les seves posicions en el ranking català i bé que s’han fet mereixadors de les posicions obtingudes.

Han realitzat un excel·lent campionat, jugant a un molt bon nivell i com un verdader equip, animant-se i lluitant totes les boles. Especialment en els enfrontaments de dobles s’han mostrat com una parella de gran futur, i solsament van perdre dos enfrontaments al llarg de la competició, les dues vegades davant la parella del Ateneu de Sant Joan Despí, campions en dobles i per equips.

En la competició individual, Oriol Puigmal va passar dos rondes, però a 1/8 va caure eliminat davant d’un dels favorits, Rodríguez del Ateneu. Però el seu company Arnau Roca a quarts va imposar-se clarament a aquest jugador i se li obrien les possibilitats d’arribar a la final. Ja a semis i davant Pol Caldero del CTT Balaguer va realitzar un bon partit, però no va poder imposar-se. Aquest jugador va ser-ne el campió. De totes maneres cal valorar moltíssim el tercer lloc aconseguit, en una competició de molt nivell.

Ja per equips, de nou gran campionat dels garrotxins. A 1/8 s’imposaven clarament per 3-0 al CTT Ripollet. A quarts esperava el CTT Balaguer, amb el campió individual a les seves files, però aquesta vegada Roca va imposar-se a aquest jugador, en els dobles es va fer un gran partit i es va guanyar, i amb el 2-2 al marcador Oriol Puigmal tirava endavant el seu partit aconseguint un treballat, però merescut 3-2, que situava l’Olot a lluitar pels quatre millors llocs. A semis esperava el gran favorit l’Ateneu, i ho va demostrar guanyant 3-0. Quedava lluitar pel tercer lloc, les forces ja estaven molt justes, però valia la pena un últim esforç. En aquesta ocasió el 3-2 va caure del costat contrari, i l’Olot quedava en un molt meritori quart lloc final.

En categoria infantil, l’Alex Serratosa s’havia guanyat la participació en el quadre individual en les prèvies, però aquí va ensopegar en la primera eliminatòria.

Feu un comentari