El CTT Olot guardonat a la Nit del Tennis Taula Català

El passat dia 15 en el transcurs del sopar de la Nit del Tannis Taula Català, el club olotí va rebre un reconeixament per la seva selecció i participació al programa de la Federació Catalana de Tennis Taula “Generació 2.000” que promou l’increment de joves jugadors en la pràctica del tennis de taula i la seva millora en l’aprenentatge de la tècnica i tàctica d’aquest esport.

Al llarg del sopar, que va comptar amb la presència del Secreatari General de l’Esport Sr.Ivan Tibau, va ser homanetjat el que ha estat president de la FCTT els últims 28 anys, Sr.Jordi Prat.
A l’esdeveniment el CTTO hi va ser representat pels directius Esteve Homs i Xavier Sellas.

EL CTT OLOT COL·LABORA AMB L’ESTIU RIU

Una temporada més el CTTO ha col·laborat amb l’Ajuntament olotí en l’Estiu Riu i més concretament amb la seva aposta pel tennis taula. Cal dir que els participants van gaudir de valent amb la pràctica d’aquest esport, i el club en va quedar-ne satisfet. Alguns dels entrenadors del club, com l’Esteve Homs i l’Anna Verdaguer, van ser presents en alguna de les sesions, i van felicitar tant als participants, com especialment al jugador del CTT Olot i responsable de l’activitat un any més, Ferran Buixeda.

Feu un comentari