I un cop finalitzada la temporada 2010-2011…

Com és habitual en aquestes èpoques de l’any, la temporada ha acabat, l’estiu comença i s’acosta altre cop una nova temporada, una nova etapa. Ara però, toca un merescut descans per agafar forces i energia per tal que la nova temporada sigui encara millor que aquesta. L’Enric, ens ho transmet amb aquest escrit.

Benvolguts companys:

Una vegada acabada aquesta temporada, voldria transmetre el més sincer agraïment, a totes les persones que han fet possible, que el nostre estimat club, continuï sent un referent en el mon del tennis taula català i estatal.

Per a tot l’equip tècnic, pel vostre compromís, per la vostra dedicació i per la vostra professionalitat, moltes gràcies per haver sabut transmetre als nostres jugadors, les ganes i la il•lusió per a continuar defensant els colors del nostre club. Pels pares, moltes gràcies per la vostra implicació, per la vostra paciència i per la vostra col•laboració. Sense la vostra ajuda, seria del tot impossible, poder aconseguir les fites que hem assolit al llarg d’aquesta temporada. Pels jugadors, des dels més joves, fins als més grans, moltes gràcies, per haver portat els colors del nostre club, amb respecte i orgull, en totes les competicions en les que heu participat. Per la junta, moltes gràcies per la vostra inesgotable entrega, per a buscar sempre el millor pel nostre club i per aguantar – me un any més. Es un immens privilegi poder treballar al vostre costat.

Soc plenament conscient, que hi han coses per millorar, i aprofito l’ocasió per a disculpar – me, per les que no han sortit com haguéssim desitjat. Però també us asseguro, que continuaré treballant amb tot el meu esforç, per que cada dia siguem una mica millors en tots els aspectes i us encoratjo a fer – ho tots plegats, amb el convenciment absolut que si junts mirem en una sola direcció, serem capaços d’aconseguir tots els reptes que ens proposem.
Bon estiu i us espero la propera temporada !!

Visca el Club Tennis Taula Olot

Enric Llagostera i Fajeda
President del CTT OLOT

Feu un comentari