Arnau Roca, 3r a l’Open Benjamí de Cassà

El passat dissabte dia 27 va tenir lloc a Cassà de la Selva, una nova edició dels Opens Benjamí i Aleví com a prèvies a les conegudes 24 hores de tennis taula.

Si bé és una competició que estrena la nova temporada, aquests dos Opens es juguen en les categoríes de la temporada anterior. Així en aquesta edició, quatre palistes del CTT Olot hi van prendre part, els alevins Xavier Rubió i Alex Nogué i els benjamins Oriol Puigmal i Arnau Roca. Aquests últims després de quedar segon i primer de grup respectivament, es varen trobar en la eliminatòria de quarts de final, on es va imposar Roca. Ja a semis no va poder amb els seu oponent, i al final va aconseguir una molt meritòria tercera posició. Aquest jugador va jugar a continuació les 24 hores en categoria infantil, completant un bon torneig, amb un 23è lloc final entre més de seixanta palistes.

Aquest proper cap de setmana, aquests mateixos palistes es desplaçaran a Vic per participar en el Open de Vic infantil.

Així mateix el jove palista Sergi Bahí participarà en el I Open Generació 2000.

A tots ells, molta sort !!

Feu un comentari