Comencen les lligues de tennis taula

Oscar Gallego servintAquest passat cap de setmana s’ha jugat la primera jornada de les lligues de Nacional, el proper ho fan les de Provincial i a finals d’octubre les d’edats provincials. En totes elles hi participa el CTT Olot amb objectius diferents.

En les dos categories Nacionals, els objectius estan molt clars. A Primera, malgrat que la plantilla actual podria lluitar per objectius més ambiciosos i intentar l’assalt a la categoria de Divisió d’Honor, per aquesta temporada la Junta Directiva ha fixat la permanència com a meta, i que una situació còmoda a la taula classificatòria, permeti el debut de diferents jugadors a la categoria. De totes maneres, es treballa de valent en la cerca de noves fòrmules d’esponsorització, per tal de no descartar aquesta possibilitat en un futur.
A Segona, l’objectiu clar és la permanència, intentant això sí, no passar les angúnies de la pasada temporada, on en una fase de permanència brillant, es va salvar la temporada. A aquests efectes s’han ampliat les plantilles de jugadors de Nacional, per poder fer més rotacions, que permetin acumular victòries desde el començament de temporada.

Ja en les lligues Provincials, un mateix objectiu pels dos equips, la consolidació de jugadors del planter en aquestes categories, però sense el risc de perdre la categoria. A la de Preferent, ja en les dos últimes temporades s’ha fet un relleu generacional important, amb el recolzament en moments determinats d’algún jugador més expert i en la de Primera, enguany hi participaran jugadors en edat infantil i aleví.
Les dues categories d’Edats provincials, han de servir per anar guanyant experiència de competició, en la d’ Èlit, recolzats pels jugadors juvenils, infantils i alevins esmentats, que juguen competicions sèniors i iniciar-se en la competició en la categoria promeses, reservada als més menuts, alevins, benjamins i pre-benjamins.

La decidida aposta pel planter, amb l’incorporació d’un dels millors tècnics catalans, qui encetarà la seva tercera temporada en el club, està donant els seus fruits, i aquests jugadors ha de ser els estandars en un futur, dels equips de Nacional.

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – SOLLER TREN DE L’ART, 2

Bon partit el presenciat per un nombrós públic, el passat diumenge a la Sala de Tennis Taula del Pavelló olotí. La tripleta olotina, va oferir un bon nivell. Oscar Gallego, una mica mancat de ritme de competició va patir una mica més del compte amb el seu base, però va asegurar dos punts. Jordi Gavin va jugar amb els nervis normals del debut amb la samarreta olotina, però va efectuar un partit seriòs i es va imposar també al seu base. Per últim, bon partit del juvenil Adrià Sabater, que malgrat no aconseguir cap punt, va esgarrapar un set als rivals, i no va aconseguir-ne més perquè els nervis també pesen. Per l’Olot: Sabater, Gallego (2) i Gavin (2).

SEGONA NACIONAL

CETT ESPARRAGUERA, 2 – CTT OLOT, 4

Important victòria a domicili, davant un rival molt fort a casa. Començar la lliga guanyant és important, perquè l’igualtat en aquesta categoria està asegurada. Val a dir que la tripleta que va presentar l’Olot, bé podria competir amb èxit a Primera, per tant la victòria era esperada, però els partits s’han de jugar. Terricabras va ser el jugador solvent de sempre, Pau Mellado en el debut amb la samarreta vermella del Olot va aconseguir els dos punts. Tor que no va aconseguir puntuar, va jugar un partit molt seriòs i va perdre molt ajustat el seu primer punt (3-2). Per l’Olot: Tor, Mellado (2) i Terricabras (2).

Feu un comentari