Bon cap de setmana del Club Tennis Taula Olot

La pedrera del CTT Olot triomfa a Ripoll, i copa els tres llocs del podi del Open de Ripoll en categoria infantil. Els tres palistes olotins que es van desplaçar a la veina comarca, es van emportar els tres primers premis del infantil. Així Arnau Roca quedava campió guanyant en una excel·lent final al seu company Xavier Rubió. Arnau ja a semis havia eliminat el seu altre company Alex Nogué que al final va aconseguir el tercer lloc. Per tant bona salut pels joves palistes.

Per altra banda, Oriol Puigmal participà a la 2ª fase del Open Catalunya en la categoría aleví “A” a Calella, en les magnífiques instal·lacions del club de la població. Després de passar la fase de grups en segon lloc, i de guanyar clarament una prèvia, va caure en ¼ davant un dels favorits a guanyar la competició.

CONCENTRACIÓ AL CAR

Aquest proper cap de setmana, tres palistes disfrutaran d’ una concentració al CAR dins el programa de la FCTT “Generació 2.000”. Els afortunats son Sergi Bahí, que hi estarà present el dissabte dia 7, i els més experimentats Oriol Puigmal i Arnau Roca, que ho faran el diumenge.

PREFERENT PROVINCIAL

AVAP, 4 – CTT OLOT, 2
En l’estrena de la lliga provincial, no es va poder assolir una victòria que tampoc va estar molt lluny. Per l’Olot: Toledo (1), Sabater i Serratosa (1).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT ROSES, 0 – CTT OLOT, 6
Contundent triomf de la tripleta olotina, davant un rival que no va oposar gaire resistència. Per l’Olot: Bonfill (2), Roca (2) i Nogué (2).

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – VIC TT, 2
Bon triomf davant un equip molt compensat, on qualsevol palista te pot complicar les coses. El públic assistent va gaudir d’alguns punts espectaculars en els diferents emparellaments. Per l’Olot : Tor, Gallego (2) i Gavin (2).

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – CTT CALELLA, 3
Va costar més del previst, i es va comprovar que en aquesta categoria hi ha una igualtat, que fa que cada partit s’hagi de lluitar fins al final. El partit es va decidir en el doble, i algún dels individuals guanyats va costar molt de tirar-los endavant. La presència en l’equip d’un jugador com Terricabras, dona molta seguretat i així ho demostren els seus registres. Importants victòries en els dos primers encontres, que serveixen per anar posant coixí de punts i no patir. Per l’Olot: Pons, Terricabras (2’5) i Mellado (1’5).

Feu un comentari