Comencen les lligues d’edats al C.T.T. Olot

El passat cap de setmana van començar les lligues d’edats provincials amb la presència de dos equips del CTT Olot. L’estrena no es va poder saldar amb victòries, però el joc desenvolupat pels dos equips, invita al optimisme.

LLIGA EDATS ELIT

CTT TRAMUNTANA, 4 – CTT OLOT, 2
Aquesta lliga es juga amb equips de tres jugadors. La tripleta olotina va posar les coses difícils als seus oponents, però sosalment en dues ocasions la victòria els va somriure. Pel CTTO: Xavier Rubió, Max Casaponsa i Jaume Borràs.

LLIGA EDATS PROMESES

CTT OLOT, 1 – CER L’ESCALA, 4
Debut dels més petits com a locals, en una competició que es juga amb equips de dos. El partit va veure moments de un joc vistòs i atrevit. Malgrat la contundència del resultat el partit va ser molt igualat. Els olotins van aconseguir el punt en l’enfrontament de dobles. Pel CTTO: Sergi Bahí (0’5) i Miquel Serrano (0’5).

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 2 – CTT TRAMUNTANA, 4
No va poder ser. Els de l’Empordà es mostren més experimentats en els moments importants del enfrontament, que va veure debutar a la categoria el juvenil Adrià Llop. Un cinquè set perdut per 11-9 en un dels enfrontaments jugats per aquest jugador, podia haver canviat les coses. L’Olot és manté en una còmoda quarta posició. Pel CTTO: Adrià Llop, Joan Toledo (1) i Adrià Sabater (1).

PRIMERA NACIONAL

CTT SANTA EULARIA, 2 – CTT OLOT, 4
Desplaçament a Ibiça, on es va aconseguir una nova victòria. Amb el binomi Gallego-Gavin l’equip és molt sòlid, i permet que Terricabras recolzi l’equip de Segona. Pel CTTO: Mellado, Gallego (2) i Gavin (2).

SEGONA NACIONAL

SRC EL CIERVO, 4 – CTT OLOT, 2
Els olotins perden al camp del líder, però no sense posar-lis les coses molt difícils. En dos partits els locals van guanyar per un ajustat 3-2. De haver caigut un dels dos punts, el partit s’hagués decidit als dobles, on l’Olot tenia les seves opcions. Pel CTTO: Pons, Terricabras (2) i Tor.

Feu un comentari