Triomf important de l’equip de Preferent Provincial

Aquest va ser un cap de setmana rodó per tot el club ja que tots els equips, inclosos els de preferent provincial, primera provincial i els equips de les lligues nacionals, van obtenir una victòria.

PREFERENT PROVINCIAL

CAMPLLONG, 1 – CTT OLOT, 5
L’equip de Preferent format per dos juvenils i un sub23 va guanyar a domicili, a la sempre difícil pista del Campllong, i es va convertir en l’autèntic protagonista del cap de setmana de tennis taula. Excel·lent actuació de tota la tripleta, però a destacar els dos punts aconseguits per Serratosa, juvenil de primer any. CTTO: Toledo (2), Serratosa (2) i Sabater (1).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT LLAGOSTERA, 0 – CTT OLOT, 6
Un altre dels destacats, doncs compten els seus partits per victòries, i a més amb resultats contundents. En aquesta ocasió la víctima va ser el Llagostera. L’equip que juga amb un veterà Emili Bonfill i amb jugadors infantils i alevins pot ser el verdader coco de la categoria. CTTO: Bonfill (2), Rubió (2) i Roca (2).

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – CTT TORROELLA, 2
Quan juga Gallego l’equip s’assegura dos punts i fa que els altres jugadors juguin amb comoditat. A destacar que Gavin segueix sense conèixer la derrota i això fa que es pugui anar rodant jugadors. Els de l’Empordà tindran moltes dificultats per mantenir la categoria, i van aconseguir els dos punts sobre el jugador juvenil. CTTO: Gavin (2), Sabater i Gallego (2).

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – ATENEU, 3
Davant el cuer de la categoria i que encara no s’ha estrenat , els locals van patir de valent, i es demostra que la categoria de Segona és un autèntic os i que no hi ha rival petit. El partit va estar a punt de decantar-se pels visitants que dominaven al marcador 2-3 i en el sisè encontre per 0-2, però Pau Mellado va saber sobreposar-se a les adversitats i tirar el partit endavant. Amb l’empat al marcador va decidir el doble que no va tenir història. L’encontre va veure jugar a Nacional el veterà Enric Llagostera després de molt temps i no va desentonar en absolut i a punt va estar d’aconseguir un punt que hagués simplificat el resultat. CTTO: Llagostera, Terricabras (2’5) i Mellado (1’5).

HORITZÓ PROVINCIAL

Es va jugar la 1ª fase del Horitzó i en aquesta ocasió el CTTO va ser representat per solsamènt tres jugadors al coincidir amb la presentació dels equips. Arnau Roca segon i Alex Nogué quart van completar un bon torneig. Oriol Puigmal no va tenir tanta sort i no va poder accedir als primers llocs.

Feu un comentari