Bon torneig zonal dels palistes olotins

La representació del CTT Olot en el Torneig Zonal celebrat a Bàscara els passats dies 29, 30 i 31 va tenir a Arnau Roca, aleví de primer any, el seu jugador més destacat, al quedar en un molt meritori setè lloc, que li dóna dret a participar al Estatal.

El seu company de categoria Oriol Puigmal, es va classificar pel quadre final, però va caure en la primera ronda. Igual sort va tenir Xavier Rubió en infantils, classificant-se però caient a la primera ronda. Alex Nogué no es va poder classificar. En juvenils, Llop, Serratosa i Sabater tampoc ho van aconseguir, malgrat que Sabater per culpa d’un triple empat, que el va deixar fora. En veterans de +40 anys, Emili Bonfill es va quedar a les portes de la classificació. Ja en els més petits, el debutant Sergi Bahí, va quedar tercer de grup, va passar al quadre final, on el van eliminar en primera ronda.
Continuen les lligues estatals i provincials, amb els següents resultats:

PRIMERA PROVINCIAL

CTT LA BISBAL, 3 – CTT OLOT, 4
Disputadíssim partit, que es va guanyar en el doble, mantenint així, una setmana més l’ imbatibilitat. Bon partit dels tres palistes olotins: Bonfill (1’5), Roca (1’5) i Nogué.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT LA BISBAL, 6 – CTT OLOT, 0

Dur correctiu el rebut a la pista empordanesa, malgrat que la majoria de partits van ser molt igualats, tots van caure del costat local. Pel CTTO: Colomer, Sabater i Toledo.

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 5 – CTT OLESA, 1
Nova victòria que manté l’equip en els primers llocs de la classificació. Un equip visitant amb dos joves jugadors, que res van poder fer davant l’experiència local. Pel CTTO: Mellado (1), Terricabras (2) i Tor (2).

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 3 – CTT MALGRAT, 4
Derrota inesperada dels olotins, que van deixar escapar la victòria en un igualat partit de dobles, resolt en el cinquè set. Va debutar a la categoria Enric Llagostera. Pel CTTO: Gavin (2), Gallego (1) i Llagostera.

Feu un comentari