Els de primera provincial continuen intractables

Compten els partits per victòries i es mostren com a líders sòlids. A falta de dos partits per finalitzar la primera volta, l’equip format pel veterà Emili Bonfill, els infantils Alex Nogué i Xavier Rubió i els alevins Oriol Puigmal i Arnau Roca, han treballat de valent a cada encontre i els resultats els han acompanyat.

El proper desplaçament els porta a La Jonquera per jugar contra el CTT L’Albera, un rival tercer a la classificació, quie els hi pòsarà les coses molt difícils. Veurem de que son capaços els jugadors olotins.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT VILABLAREIX “A”, 2 – CTT OLOT, 4

El bon moment de joc que travesa Alex Nogué i la veterania d’Emili Bonfill, van ser suficients per tirara endavant el partit. Pel CTTO: Puigmal, Bonfill (2) i Nogué (2).

PRIMERA NACIONAL

CPP IGUALADA, 3 – CTT OLOT, 4

Les victòries són cares i en cada partit s’ha de lluitar fins el darrer moment per aconseguir-les. Aquest partit va veure la primera derrota de Jordi Gavin, però en aquesta ocasió Gallego va sumar els dos punt i el partit es va decidir en el doble. Pel CTTO: Gavin (1’5), Gallego (2’5) i Sabater.

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 2 – GIMNÀSTIC DE TARRAGONA, 4

Molt bon equip el dels tarragonins, que compten a les seves files amb un jugador amb experiència a la màxima categoria estatal. El més destacat de l’encontre, la victòria de Terricabras, davant d’aquest jugador. Pel CTTO: Mellado, Terricabras (2) i Pons.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT VILABLAREIX, 2 – CTT OLOT, 4

Partit on cinc dels sis encontres jugats es van resoldre per ajustats 3-2. L’Olot intenta, a falta de dos jornades per acabar la primera volta, situar-se dins els quatre primers, que donen dret a participar a la Copa Girona. Ho tindrà complicat, però s’ha d’intentar. Pel CTTO: Toledo (1), Sabater (2) i Serratosa (1).

LLIGA EDATS ELIT

CTT OLOT, 3 – CTT VILABLAREIX, 4

Partit molt emocionat el viscut dissabte al matí. Al final es va escapar en el doble. Pel CTTO: Casaponsa (2), Flores i Borràs (1).

LLIGA EDATS PROMESES

FD CASSANENC, 0 – CTT OLOT, 5
Fàcil victòria de la parella olotina a terras selvatanes. Pel CTTO: Sergi Bahí (2’5) i Miquel Serrano (2’5).

ORIOL PUIGMAL I ARNAU ROCA AL CAR

Onze jugadors d’arreu de Catalunya, entre ells els dos olotins, es van aplegar aquest passat diumenge al CAR de Sant Cugat, per dur a terme una jornada d’entrenaments, degudament supervisats per l’staff tècnic de la FCTT.

Feu un comentari