L’equip de Primera Provincial classificat per la Copa Girona

La Copa Girona estrena enguany un nou format molt atractiu, i la jugaran els quatre primers classificats de la Lliga de Preferent i els dos primers de cada grup de la Primera Provincial, al final de la primera volta. L’ equip de Primera està ja classificat a falta d’una jornada per acabar la primera volta, on es manté imbatut, després de guanyar aquest passat divendres a La Jonquera enfront del CTT L’Albera tercer classificat.

CTT L’ALBERA, 0 – CTT OLOT, 6
Malgrat l’amplitud del marcador, el partit va ser molt ajustat. En el primer enfrontament, que podria haver marcat l’esdevenir del partit, l’Emili Bonfill va remuntar un 2-0 en contra per fer pujar el primer punt al marcador. El quart punt, també es va guanyar per un ajustat 3-2. Pel CTTO: Roca (2), Bonfill (2) i Nogué (2).

I EL DE PREFERENT PENDENT DE L’ÚLTIMA JORNADA

Els de Preferent han de guanyar el CER L’Escala en l’última jornada i esperar a veure altres resultats, per intentar colocar-se entre els quatre primers i disputar la Copa Girona, que el CTT Olot ha demanat d’organitzar-la a les seves instal·lacions. Seria bonic comptar amb dos equips participant-hi.

CTT ROSES, 0 – CTT OLOT, 6
Resultat contundent per encarar l’últim partit de la primera volta amb tota la moral. Pel CTTO: Toledo (2), Sabater (2) i Colomer (2).

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 5 – CTT BASCARA, 1
Contundent resultat davant un dels equips que lluitaran per no baixar. Aquest ha estat l’ últim partit en que ha jugat Jordi Terricabras, que a partir de la propera jornada pasarà a formar part del equip de Primera Nacional, categoria on pel seu nivell li pertoca jugar. En aquestes nou jornades s’han aconseguit set victòries que sitúen els olotins en una còmoda tercera posició, i Terricabras que ha jugat 18 individuals s’ha mostrat intractable, no n’ha perdut cap, n’ha guanyat 11 per 3-0 i set per 3-1. No hi ha hagut cap jugador capaç de guanyar-li dos sets. Desde aquestes línees, donar-li les gràcies per aquest servei al club. Pel CTTO van jugar aquest partit: Mellado (1), Terricabras (2) i Tor (2).

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – TT PALMA, 2
Dos punts de Gavin i dos de Gallego i nova victòria pels de la Garrotxa. El partit va veure el debut a Primera de Emili Bonfill, que va fer un bon encontre, però va acusar els nervis propis del debut. Pel CTTO: Gallego (2), Gavin (2) i Bonfill.

LLIGA D’EDATS ELIT

CER L’ESCALA, 6 – CTT OLOT, 0
Dur correctiu en el partit jugat a l’Empordà. Els locals que van estar servint molt bé, van ser superiors als nostres. Però aquests partits serveixen per anar agafant experiència. Pel CTTO: Borràs, Casaponsa i Flores.

Feu un comentari