Triomf a l’Horitzó Gironí de tennis taula dels més joves del C.T.T. Olot

El palista olotí Alex Nogué es va proclamar brillant campió de la 2ª fase del Horitzó gironí, guanyant en una brillant final, al seu company Arnau Roca, i eliminant a semis al favorit Sergi Artacho de La Bisbal. L’altre palista que competia al nivell “A”, Oriol Puigmal, va caure a quarts.

En el nivell “B” la sorpresa la va donar Victor Flores, que en el seu primer torneig Horitzó, va aconseguir ficar-se a la final, on va caure derrotat per un ajustadíssim 3-2. Aquest segon lloc li dona l’ascens a la categoria “A”. Dani Ibàñez un altre palista del CTTO debutant, va realitzar un meritori torneig, però no va aconseguir pasar al quadre final.

En el “C” fins a vuit palistes hi van prendre part, i van realitzar un bon torneig. Alguns d’ells van acusar els nervis propis del debut. Els olotins Max Casaponsa, Jaume Borràs i Sergi Bahí, van copar el segon, tercer i quart lloc respectivament, i els dos primers competiran al “B”. Els altres palistes participants van ser Oriol Bassols, Pau i Teo Vizuete, Hairam Arribas i Miquel Serrano.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 4 – CTT RIPOLL, 2
Continúen invictes i ja son l’enemic a batre. En aquesta ocasió el rival els hi va posar difícil. Pel CTTO: Bonfill (1), Roca (1) i Nogué (2).

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 3 – FD CASSANENC, 4
Certa sorpresa en el resultat final. El partit es va escapar en els dobles. Pel CTTO: Esteve Homs (2), Sabater (1) i Toledo.

PRIMERA NACIONAL

SCR ELS AMICS, 3 – CTT OLOT, 4
Va costar molt més del previst, però al final es va imposar la lògica. Pel CTTO: Gavin (2’5), Gallego (1’5) i Sabater.

SEGONA NACIONAL

TT EL PRAT, 2 – CTT OLOT, 4
Nova victòria que va apropant els olotins al seu principal objectiu de la permanència. Pel CTTO: Mellado (2), Terricabras (2) i Pons.

Feu un comentari