Èxit esportiu i organitzatiu de l’Horitzó Gironí de tennis taula celebrat a Olot

La 4ª fase del Horitzó gironí es va jugar a Olot el passat dissabte dia 21, i va estar un èxit d’organització, però també esportiu. Si bé els jugadors més destacats, en aquesta ocasió no varen arrivar a semifinals, i van caure derrotats sorprenentment a quarts, cal felicitar especialment a Sergi Bahí, que debutava a la categoria “B”, va quedar segon i per tant en la propera fase jugarà al “A”, i també als germans Pau i Teo Vizuete, que varen acabar l’Horitzó imbatuts, i varen aconseguir brillantment pujar al “B”.

Per altra banda destacar el bon joc de Víctor Flores, que poc a poc es va consolidant al “A”. Jauem Borràs va quedar a un pas d’aconseguir l’ascens al “A” amb una meritòria quarta posició. Per últim dir que en aquesta ocasió varen debutar 4 nous jugadors, Alex Turon, Aleix Melero, Pau Costa i Marc Garcia, i que el CTT Olot amb 17 participants, va ser de nou el club amb més jugadors. La resta de jugadors que hi varen prendre part varen ser, Oriol Puigmal, Arnau Roca, Alex Nogué, Max Casaponsa, Dani Ibàñez, Ferran Fajula, Miquel Serrano, Oriol Bassols.

L’equip de Primera Provincial perd l’imbatibilitat

En aquesta ocasió no va ser possible i l’equip, format en aquesta ocasió per Bonfill, Puigmal i Nogué, va caure derrotat clarament en el seu desplaçament a Camprodón per 5-1. Nogué aconseguí el punt pels del CTTO.

L’aleví Arnau Roca debuta amb l’equip de Preferent

I ho fa de forma excepcional, aconseguint dos punts, en el desplaçament a Palafrugell, on el CTT Olot es va imposar per 1-5. A més dels punts del jove palista olotí, Sabater (2) i Toledo (1) van arrodonir un cómode resultat.

A Nacional una de freda i una de calenta

Els de Primera vencien clarament en el seu desplaçament a Vic, per 1-5, amb punt de Gallego i Gavin dos i Mellado un.
En canvi els de Segona, perdien per un contundent 6-0 a Calella, en un partit més igualat del que expresa el resultat final. Pel CTTO jugaren Llagostera, Pons i Tor.

Feu un comentari