Victòries a les lligues nacionals i Miquel Serrano i Oriol puigmal sotscampions al Open Girona 2a Fase

Fins a tretze jugadors del CTT Olot van prendre part a la segona fase del Open Girona i van assolir unes meritòries classificacions. Així, a més del dos brillants segon lloc aconseguits pels jugadors esmentats, cal resaltar igualment el tercer lloc de Sergi Bahí en benjamins, el molt meritori tercer lloc d’Alex Nogué, que essent infantil de primer any, va participar en la categoria juvenil, on va estar a punt de classificar-se per la final.

També Emili Bonfill en sèniors “B” va aconseguir el tercer lloc. A més dels citats jugadors, van participar-hi Adrià Sabater en sènior “A”, Xavier Rubió i Arnau Roca en juvenils, Max Casaponsa i Víctor Flores en infantils i Hairam Arribas i Pau i Teo Vizuete en benjamins.

CAP DE SETMANA AMB CINC DE CINC VICTÒRIES EN SÈNIORS

El CTT Olot va aconseguir la victòria en tots els partits jugats aquest passat cap de setmana, però especialment remarcables van ser els triomfs a 2ª Nacional davant el CTT Esparraguera per 4-3 i 3-2 en el darrer partit de dobles, on va destacar el joc de Dani Pons, que va aconseguir un punt i va perdre l’altre enfrontament per un ajustat 3-2, i el de 1ª Nacional a domicili del Soller per 3-4, 3-2 en els dobles, remontant un 10-7 advers en el set definitiu.
En les lligues provincials, important victòria a Preferent davant l’AVAP per 5-1, d’un jove equip olotí, i l’equip de Primera provincial continúa imbatut. En aquesta ocasió la víctima va ser el CTT Roses.

Resultats:

1ª Nacional
CTT Palma, 1 – CTT Olot, 5 – (Gallego,2 Gavin, 2 Mellado,1)
Soller, 3 – CTT Olot, 4 – (Gallego, 2’5 Gavin, 1’5 Mellado)

2ª Nacional
CTTO, 4 – Esparraguera, 3 (Terricabras 2’5, Pons, 1 Tor 0’5)

Preferent
CTT Olot, 5 – AVAP, 1 (Toledo, 1 Colomer, 2 Sabater, 2)

1ª Provincial
CTT Olot, 5 – CTT Roses, 1 (Nogué, 2 Rubió, 2 Puigmal,1)

Feu un comentari