Arnau Roca a l’Estatal de Guadalajara

El protagonisme del cap de semana ha estat pel jugador aleví Arnau Roca que ha participat al Torneo Estatal de Guadalajara. En aquesta competició hi participen els 48 millors jugadors clasificats en els quatre Zonals, torneig on Arnau Roca va obtener un meritori setè lloc final.

Ja a Guadalajara va quedar enquadrat en un complicat grup de 6 jugadors, entre ells un dels favorits, Joan Masip del CPP Igualada. Justament davant d’aquest jugador es va estrenar a la competició perdent per 3-0. A continuació es va enfrontar al jugador del Cajagranada Alfonso Martínez a qui es va imposar per 3-2. A l’endemà tres partits definirien si accedia al quadre final. El primer davant l’extremeny Alvaro Pavón es decantava pel contrari per 3-1. Per aconseguir entrar al quadre final calia guanyar els dos següents, i així ho va fer per un doble 3-1 davant el galleg Santiago Otero i el de Valladolid Juan Tejedor.

S’havia aconseguit una fita important, accedir al quadre final i estar entre els 24 millors. En la eliminatoria davant Ivan Lozano de Castella La Manxa, va perdre 3-1, però tinguent les seves opcions i realitzant un bon partit.

Arnau Roca del 2000 i per tant amb 11 anys, fa cinc anys que practica tennis taula i ja acumula tres participacions al Estatal, dos Campionats d’Espanya i a finals de febrer hi participarà de nou a Almeria. Desde els seus inicis ja va destacar per la seva facilitat en l’aprenentatge d’aquest esport, i en aquests moments, de la mà del entrenador Oscar Gallego, es una de les fermes promeses del CTT Olot.

 

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 2 – CTT CAMPLLONG, 4
Per l’Olot: Toledo (1), Sabater (1) i Colomer

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 5 – CTT LLAGOSTERA, 1
Per l’Olot: Rubió (2), Nogué (2) i Puigmal (1)

Aquest proper diumenge Torneig Escolar a les instal·lacions del CTT Olot, obert a tots els alumnes de sisè. A 2/4 de 10 inscripcions (1 euro)

Feu un comentari