El cap de setmana anterior del CTT Olot

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 5 – CPP IGUALADA, 1

Gran partit el jugat pels dos equips, amb jugades molt vistoses pels dos bàndols, que van fer gaudir de valent un públic entregat. La solvència de Gallego, i el gran moment de forma de Mellado, juntament amb un Gavin, que malgrat perdre un punt, va demostrar sobradament la seva vàlua, han catapultat el club olotí a la tercera posició, amb un balanç de 13 victòries i 4 derrotes, i en zona de disputar la fase d’ascens. Pel CTTO: Mellado (2), Gallego (2) i Gavin (1).

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 2 – SRC EL CIERVO, 4

Quina llàstima que s’escapés el partit, doncs els olotins van plantar cara a un conjunt molt experimentat com el de Sabadell, i Costa que està jugant a un bon nivell i Sellas que debutava després d’una llarga absència, van aconseguir donar dos punts als locals. Va faltar un punt per anar als dobles, i jugar-s’ho tot. Caldrà anar fent comptes i mirar la cua de reüll, per tal de no passar angúnies al final. Pel CTTO: Sellas, Costa i Pons.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 0 – CTT LA BISBAL, 6

Resultat massa contundent vist els mèrits dels dos equips, però l’Olot que venia de fer una bona Copa Girona, es va veure superat pel líder. Pel CTTO: Colomer, Sabater i Serratosa.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 5 – CTT LA BISBAL, 1

Els de Primera van fer la torna als de Preferent, davant el mateix rival. No varen donar opcions als seus oponents i segueixen en pas ferm al capdavant de la classificació. Pel CTTO: Puigmal (1), Roca (2) i Nogué (2).

LLIGA D’EDATS PROMESES

TT TRAMUNTANA, 3 – CTT OLOT, 2

Partit molt igualat i molt emocionant, amb uns partits molt ajustats i desplegant un bon tennis taula. D’entrada es preveia que el doble seria fonamental, i si bé la parella olotina no havia tastat la derrota fins aquests moments, en aquesta ocasió no van poder guanyar, malgrat posar les coses molt difícils. Amb un 2-1 al marcador i jugant el següent punt el seu base, jugador molt experimentat, semblava tot perdut. Aquí varem veure el millor Miquel Serrano, jugador molt llest a la taula, i que va posar el partit molt difícil al seu contrincant. No obstant, al final es va imposar la lògica i el 3-1 pujava al marcador. Sergi Bahí aconseguia fer pujar el segon punt al marcador. Pel CTTO: Miquel Serrano (1) i Sergi Bahí (1).

EL CLUB TENNIS TAULA COL·LABORA AMB L’ IES GARROTXA

Els passats dies 8,9 i 10 es va dur a terme una activitat de tennis taula a les instal·lacions del CTTO conjuntament amb l’ IES Garrotxa. Sota la direcció de Joan Toledo, els participants van valorar molt positivament l’aprenentatge.

Feu un comentari